Německo

Německo se vyjádřilo k hraničním kontrolám v zemi

Thomas de Maiziere, německý ministr vnitra, varoval ve včerejších hodinách členské státy Evropské unie, aby upustily od zavádění vlastních opatření proti vlně uprchlíků, jenž se “ženou” v současné době z blízkého východu a severní Afriky do Evropské unie. Německý ministr vnitra tuto poznámku pronesl v souvislosti s Německem, které by tato opatření zatížila, jelikož je Německo už v dnešních dnech zaplaveno uprchlíky a další statisíce letos ještě očekává.

Čtěte více: Agentura zveřejnila tajnou zprávu o zločinech, jenž spáchali uprchlíci

V médiích se dokonce mluví o tom, že Německo by mělo v letošním roce přijmout minimálně 400.000 uprchlíků, kteří ve většině případů požadují o schválení azylu právě v německé metropoli. Tato opatření se však nelíbí německému lidu, který se jasně vyjádřil k uprchlické krizi, jenž aktuálně vypukla v Evropě v tak velkém měřítku.

Německo požaduje od členských států Evropské unie, aby nezaváděly vlastní opatření proti uprchlíkům

Německá televize ZDF ve včerejších dnech zveřejnila výsledky průzkumu mezi německými občany, který vyhodnotil, že přibližně 58% Němců požaduje zavedení pohraničních kontrol, jenž by měly omezit návaly uprchlíků do země. Další zprávy z tamější televize potvrzují, že je jedna třetina Němců proti zavedení kontrol, jelikož tak značně znepříjemní a zkomplikují cestování po Evropské unii.

Zdroj: Konzervativnyvyber
Foto: Denis Rozan / Shutterstock.com

Přejít nahoru