Imigrace

Imigrace zabíjí Švédsko! Dopadne takto i Česká republika?

Policejní inspektor oznámit, že Švédsko je na pokraji kolapsu v důsledku migrujících zločinců. V některých oblastech je každodenní situací, že policie se setkává s kameny, Molotovovými koktejly a dokonce ručními granáty.

Imigrace způsobuje ve Švédsku četné problémy, za které mohou nově příchozí uprchlíci z blízkého východu

Policejní inspektor ve Stockholmu, Lars Alvarsjö, vydal vážné varování, že švédský právní systém – což je základní kámen demokratické společnosti – je asi na zhroucení.

Zde je video, které ukazuje, jak masová imigrace změnila Švédsko od jedné z nejbezpečnějších zemí na světě k jedné z nejvíce násilných zemí. (Švédsko má nyní druhý nejvyšší počet znásilnění na celém světě)

A dále, Imigrace zabíjí Švédsko, publikováno 20. 3. 2016, kde se říká: Je to asi nejvyšší čas konečně probudit Evropu a teď uvidíme, co se děje! Imigrace zabíjí Evropu! Na úvod je záběr, kde je kapsář, který se nejdříve pokusil okrást starší dámu na schodišti na nádraží Gamla Stan ve Stockholmu .. Potom kopl matku, která se snažila, aby se zabránilo té krádeži, dolů po schodech se svými dvěma dětmi. Pak uteče, ale najednou se vrátí k matce a jejím dvvěma vyděšeným dětem. Ta žena natáhla ruku, aby je chránila před tímto zločincem. Plivne jí do tváře, a nakonec opustí místo činu.

A nakonec, Somálci ve Švédsku vystěhováni, požadují bezplatné bydlení a více peněz. Nahráno 3. 6. 2011: Somálská rodina ve Švédsku byla vystěhována, protože nemohla prokázat nějaký příjem. Jsou mobilizováni další Somálci v malém městečku Katrineholm a pochodují k sociálnímu úřadu. Tam požadují bezplatné bydlení, lepší dětská hřiště, více peněz, bezplatnou imigraci pro všechny Somálce, atd atd.

Z čehož vyplývá, že kdo si chce vykopat svůj hrob, ať si ho vykope sám a nezve sem Somálce, protože ti mu ho stejně nevykopou.

(KPa, skn.cz, Foto: Ververidis Vasilis / Shutterstock.com)

Přejít nahoru