Očkované děti mají až 5krát více nemocí než neočkované

Každý člověk by celkem rozumně předpokládal, že bude jistě k dispozici nějaká studie, která porovná zdravotní stav očkovaných a nenaočkovaných dětí. Pokud je očkování opravdu tak prospěšné, jak tvrdí jeho zastánci, mělo by to na této studii být jasně viditelné. Začnete-li se po takové studii shánět, zjistíte, že neexistuje.

Toto vyprovokovalo Andrease Bachmaira, německého klasického homeopata, aby se do toho pustil sám. Německá studie vydaná v listopadu 2011 uzavírá výsledky počtu 8.000 neočkovaných dětí, od novorozenců až po 19-ti leté. V překvapivém závěru se ukazuje, že očkované děti jsou nejméně 2-5x více nemocné a s různými poruchami, než neočkované děti.

Výsledky ukazuje graf níže, kompletní studie je k dispozici zde:http://www.vaccineinjury.info/vaccinations-in-general/health-unvaccinated-children/survey-results-illnesses.html). Data jsou porovnávána s národní statistikou KIGGS o dětské populaci. Většina účastníků průzkumu byla ze Spojených států.

Data sbíral od rodičů neočkovaných dětí prostřednictvím internetového dotazníku na vaccineinjury.info Andreas Bachmair. Nezávislou studii financoval on a není tedy sponzorována velkou a “důvěryhodnou” neziskovou či vládní zdravotnickou organizací s politickými a finančními konflikty zájmu. Každý z 8000 případů je současný stav se zdravotní dokumentací. Podle Bachmaira došly k podobným výsledkům i tři další nezávislé studie.

Mezi největší rozdíly patří nemoci jako je alergie, epilepsie, skolióza, astma/chronická bronchitida, různé druhy kožních problémů a herpesy. (Procenta jednotlivých nemocí u neočkované dětské populace červené sloupce vpravo).

V samotných Spojených státech zatím nebyla v posledních 50 letech, kdy prudce stoupá počet očkování, prostřednictvím CDC či nějakou další agenturou seriózně předložena ŽÁDNÁ srovnávací studie počtu a průběhu nemocí u očkovaných a neočkovaných dětí. V současné době má každé dítě absorbovat přes 50 dóz 14 vakcín ještě před nástupem do školky, z čehož 26 dóz během prvního roku života.

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru