Nový zlepšovák: 10 tisíc migrantů rekomando bez proclení. Zešíleli evropští politici dočista? Co na to naši “slušní” demokraté?

Němci v rámci “přesídlovacího programu” přijmou přes 10 tisíc uprchlíků (čti migrantů). Azyl netřeba. K čemu taky, jde přeci o inženýři, lékaři, ženy a děti. Ještě legalizovat drogy a znásilnění a kriminalita je vyřešena!

“V rámci přesidlovacích programů nabízí země lidem z krizových regionů pomoc a útočiště, aniž by tito museli žádat o azyl. Povolení k pobytu dostanou automaticky.”

Půl Afriky? Rovnou celou 
Já tomu naštěstí rozumím, podobně jako je pseudodemokraty u nás i ve světě jasně ospravedlněna a vítána nelegální agrese proti Sýrii legitimností, podobně je to s nelegálností tohoto legitimního kroku. Nejsem přeci padlý na hlavu, ne? Je to tak, slušný pane Drahoši, že ano?

„Tyto (přesidlovací) programy mají ten smysl, abychom se vyhnuli nelegálním cestám, abychom se vyhnuli úmrtím na moři,“ uvedl německý ministr vnitra Horst Seehofer.

Musí se uznat, že eurosoudruzi mají vytříbené fištróny. “Přesídlení” 10 tisíc migrantů zřejmě zamezí milionům (nejen) Afričanů v tom, aby je přestali lákat neZiskovky a jiné importní cestovky typu Frontex. A vůbec, já bych to vzal z gruntu. Co do Německa rovnou přesídlit celou Afriku? Nebo alespoň půlku! Sluníčka by měla ohromnou radost a pseudohumanitě by zaplesalo srdíčko.

Podle eurokomisaře se především díky příslibům Německa a Francie podařilo cíl unijního programu – legální přesídlení 50 tisíc uprchlíků do podzimu příštího roku – naplnit již nyní. Kromě Německa přijme přes 10 tisíc uprchlíků i Francie. EU hostitelské země podpoří půl miliardou eur (12,7 miliardy korun).

Rasa budoucnosti
Eurosoudruzi se již chválí splněnými plány po vzoru soudruhů bývalého režimu. Kdyby se nejednalo jen o “unijní program – legálního přesídlení” myslím, že plán plní každoročně na tisíce procent! Takové výsledky nadplánu svého času nevykazovali určitě ani naši nebo sovětští soudruzi!

Mimochodem, pořád se jedná o náhodné stěhování národů (zejména inženýrů, lékařů, žen a dětí především ze Sýrie) z Afriky a Blízkého východu do Evropy, nebo něco bude na slovech Schwarzenbergova kámoše a otce “Panevropské unie” hrabě Kalergiho?

“Člověk budoucnosti bude míšenec (mongrel). Dnešní rasy a třídy zmizí v důsledku zániku prostoru, času a předsudku. Eurasijsko-negroidní rasa budoucnosti, podobná svým vnějším vzhledem starověkým Egypťanům nahradí rozmanitosti národů a jedinců.” Richard von Coudenhove-Kalergi.

(JRu, protiproud.cz)

Přejít nahoru