Kazatel požaduje založení Islámského státu v Rakousku

Není to poprvé, kdy se na titulních stránkách objevilo kulturní sdružení VSC včetně mešity As Sunnah v Garbergasse ve Vídni – Mariahilf. Již koncem dubna bylo hlášeno “schvalování teroristických trestných činů”, nyní je to velezrada!

Podle překladu z arabštiny, na nahrávce na you tube, kazatel mluví o vytvoření Iislámského státu a zavedení práva šaría.

Na kázání upozornil Leo Kohlbauer, člen FPÖ, který chce, aby vídeňské státní zastupitelství kontrolovala kázání z hlediska trestního práva.

“Také předpokládám, že v pozadí tohoto kulturního sdružení je nebezpečné muslimské bratrstvo. Na základě radikální nenávistné řeči zveřejněné na Facebooku a YouTube budeme informovat vídeňské státní zastupitelství, “uvedl Leo Kohlbauer, okresní politik FPÖ.

Bez ohledu na to Peter Pilz podal novou stížnost proti společnosti ATIB (Svaz turecko-islámských kulturních sdružení v Evropě).

“ATIB je jedním z nejnebezpečnějších Erdoganových „předmostí“ v Rakousku a musel by být jednostranně rozpuštěn a zakázán. Členové správní rady byli navíc předvedeni před soud za podněcování a špionáž proti Rakousku, “říká Pilz.

Největší sdružení muslimů v Rakousku má 100 000 členů.

Americký teroristický expert Amer Albayati je také znepokojen: “Kázání vyžaduje zavedení práva šaría a založení Islámského státu. Tyto tendence jsou nebezpečné a musí být potlačeny. ”

Prvním krokem islamizace v zemích Středního východu, kdysi křesťanských, bylo umlčení zvonů. Pak kříže zmizely. A nakonec zmizeli i křesťané.

V italském městě Janov zřejmě začíná první fáze tohoto vývoje. Ve čtvrti Sampierdarena chtějí koránští muslimové (reformní islámští věřící) umlčet zvony kostelů s pomocí svého muslimského právníka.

(prvnizpravy.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru