Tak přesně takhle se chovají Arabové v Gaze. Budete tak trochu…zděšeni

Bible je základem judaismu, křesťanství a ve zkomolené formě i islámu. Z ní se již od dětství dovídám, že Bůh je Stvořitelem všeho živého a nabádá člověka, aby žil podle Božích rad, chce-li prožít život v lásce, radosti a pokoji. Jinak řečeno, život šťastný. Hlavním posláním Bible je informovat lidi, že mohou mít účast na věčném životě. Jenže Bible nás také informuje o duchovní bytosti, zvané ďábel nebo satan. Jeho programem je odvádět člověka od Boha. Nemůže nabídnout život, proto nabízí smrt. Mezi antisemity všech odstínů má své spolupracovníky.

Vládnoucí režim v Gaze používá islámský slogan: „Jak vy (židé a křesťané) milujete život, tak my milujeme smrt.“ Jeho posvátnou knihou je korán, který je učí, že život je „jen hra a zábava“ (súra 57:20) Proto jsem jednou napsal, že si nelze vážit životů těch, kdo životem pohrdají.

Předáci Hamásu dobře vědí, že posílá demonstranty na riziková území, že nemohou demolovat pohraniční plot, že nemohou vrhat kameny a Molotovovy koktejly na izraelské strážce hranic. Přesto je tam posílali. Mezi demonstranty byly ženy s dětmi. Proč si pak stěžovali na zranění dětí, které se nadýchaly slzného plynu?

Novozákonní učení je jasné: je třeba poslouchat vládní moc. V případě neposlušnosti „nenese reprezentant vládní moci m e č nadarmo“, ale je vykonavatelem trestu (Řím.13,4). Člověk může přijít o život. Jestliže riskovali demonstranti život záměrně a říkali si o smrt, pak je pokrytecké stěžovat si na fakt, že jim strážci hranic „vyhověli.“

Mezi antisemitské pokrytce patří kanadský právník Michael Lynk, mimořádný zpravodaj OSN pro oblast lidských práv, který se v případě mrtvých Arabů odvolává na IV. Ženevskou konvenci, zakazující „záměrné zabití“ a uvedl proThe Media Line, že jejich smrt prý může být „válečným zločinem“. Jiným pokrytcem je ředitel Amnesty International (AI) pro Blízký východ Philip Luther, který napsal v tiskové Zprávě AI ze 14. 5. 2018: „Přestože se někteří demonstranti zapojili do nějaké formy násilí, stále to neopravňuje k použití ostré munice. Podle mezinárodního práva mohou být střelné zbraně použity pouze k ochraně před bezprostředním nebezpečím smrti nebo vážného zranění”.

Domnívají se snad tito pánové, že kdyby se arabským demonstrantům podařilo prolomit hraniční plot, že by izraelským strážcům hranice nic nehrozilo? Nejsou tak naivní! Každý soudný člověk si umí představit, k jakému masakru by došlo. České neozbrojené turistky jen zabloudily na území arabské autonomie a ihned bylo jejich auto zasypáno kameny. Před jistou smrtí je na poslední chvíli zachránili izraelští vojáci.

Přestože Hamás uznal korán za svou ústavu, nechce se mu text koránu respektovat a vědomě jej porušuje. Jeho cílem je „osvobození celé Palestiny od Jordánu až k moři“, avšak podle koránu náleží Palestina židovskému národu: „Alláh dal dětem Izraele východní i západní Palestinu“ (súra 7:137).

Celá komedie s „Palestinci“ už trvá 70 let. Arabové v arabské autonomii předstírají mírová jednání s Izraelem a Arabové v Gaze pod vedením Hamásu sepsali v květnu 2017 svéGenerální principy naší politiky, ve kterých čl.18 tvrdí: „Balfourova Deklarace, Britský Mandát pro Palestinu, Rezoluce OSN o rozdělení Palestiny z 29. 11. 1947 i Dohody z Oslo jsou neplatná.“

Ptáte se proč? Protože podle čl. 27 je cílem Hamásu celá Palestina, tzn. celý Izrael musí být „osvobozen“ od Židů. Jak pošetilé jsou snahy některých antisemitů, volajících po zrušení izraelské blokády Gazy! Osvobození Palestiny ve slovníku Hamásu se rovná druhému holocaustu.

(eportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru