Arménský premiér se ptal Johnsona: Nosíte si sebou protijed? + VIDEO

Arménský premiér “Nikola Pašinjan” vyjádřil obavu ze setkání  s Putinem v Soči, aby nebyl také otráven, tomu se britský ministr zasmál.

 

„Vy máte protilátku?“ zeptal  se údajný arménský premiér.„Ptám se proto, že nedávno jsem mluvil s Petro Porošenkem, který  mluvil o  setkání s polským premiérem  Mateuszem  Morawieckim, a na schůzce došlo k incidentu, spadl na zem. Vypadalo to jako kdyby byl otráven, ale vždy sebou nosí protijed. Slyšel jste o protijedu Hobo (bokmal)?

 

Ministr Johnson popřel, že by něco slyšel o protijedu.

 

„Opochmel“  se jmenuje, asi váš asistent bude vědět, pokračoval arménský premiér.

Dále arménský premiér  upozornil na to, že kandidátka na post ruského prezidenta Xenia Sobčaková byla jenom nastrčená. Nyní je údajně v Londýně, kde se měla setkat s Jeremy Corbynem, předsedou Labouristů. O tom také britský ministr nic nevěděl.

Oba politici se vzájemně pozvali do svých zemí, aby si mohli vyměnit i důvěrnější informace a dokumenty. V uvedeném videu je slyšet celý rozhovor mezi arménským premiérem a britským ministrem.

https://www.youtube.com/watch?v=_xCkORaqbus&feature=youtu.be

Boris Johnson se tak stal obětí telefonního podvodu, kdy za arménského premiéra se nejspíše  vydávalo známé ruské komické duo. Britské ministerstvo zahraničí po rozhovoru potvrdilo, že věděli, že jde o podvrh. Ale přesto celý rozhovor  trval 18 minut.

(prvnizpravy.cz, foto: Shutterstock, video: Youtube)

Přejít nahoru