Palestinci se nejraději baví touto oblíbenou kratochvílí. Jen pro silné žaludky

Po vraždě dvacetiletého izraelského vojáka Ronena Lubarského ze dne 24.5.2018, za jehož smrt jsou plně zodpovědní lidé z okruhu Abbásova Fatahu, ovšem na druhé straně ani teroristé z Hamasu a Islámského džihádu „nezahálí“, zahájili masivní teroristickou kampaň v podobě odpalování raket a vypouštění ohnivých draků, což je v současnosti velmi oblíbená palestinská kratochvíle. Arabové umístí na ocas draka zápalnou láhev, která zapálí po jeho dopadu četná pole a lesy. Zde můžeme opět vidět pouhopouhou ničivou aktivitu ze strany tzv. Palestinců, zatímco se Izraelci snaží hospodařit na svých polích, tak jim je na opačné straně hranice pokoušejí palestinští Arabové vypalovat, místo toho, aby se také pokoušeli hospodařit na své půdě a tvořit nějaké užitečné hodnoty.

 

Nyní stručně zmíním některé teroristické aktivity Hamasu a Islámského džihádu

29.5.2018 palestinští teroristé z Gazy vypálili 70 minometných střel a raket na jižní Izrael. Jedna z raket explodovala poblíž mateřské školy, další rakety zranily 3 izraelské vojáky poblíž hranice s Gazou a 3 lidé utrpěli šok.
30.5.2018 palestinští teroristé odpálili dalších 40 raket na izraelské území, jedna z nich poškodila kibuc nedaleko Gazy. Počet zraněných Izraelců se vyšplhal na jedenáct.
2.6.2018 palestinští násilníci odpálili další 2 rakety, jednu z nich zachytil izraelský protiraketový systém Iron Dome.
3.6.2018 tzv. Palestinci vypustili ohnivé draky, které zapálily 75 akrů půdy v izraelské rezervaci Carmia nedaleko izraelsko-gazanské hranice.
5.6.2018 palestinští Arabové vypustili několik ohnivých draků, které způsobily rozsáhlé požáry ve městě Sderot.
9.6.2018 palestinští ozbrojenci vypustili ohnivé draky, které způsobily 17 požárů poblíž izraelských měst sousedících s Gazou.
10.6.2018 palestinští výtržníci vypustili další ohnivé draky, které vypálily 1000 akrů půdy vlastněné Židovským národním fondem.

Je velmi smutné a tragické, že i přes všechny zlé skutky, které palestinští teroristé páchají, jsou stále palestinští Arabové miláčky mnohých eunijních politiků a mainstreamových médií. K velmi účinným palestinským zbraním patří mediální pokrytí. Drtivá většina liberálních sdělovacích prostředků je jednoznačně na straně tzv. Palestinců, kteří si této obliby jsou dobře vědomi a snaží se cíleně demoralizovat Izrael v očích mezinárodní veřejnosti, proto posílají své vlastní obyvatele, své ženy a děti, i staré lidi dělat výtržnosti k hraničnímu plotu, přičemž vědí, že pravděpodobně mohou přijít o život, ale teroristům na lidském životě nezáleží, jde jim pouze o zneuctění a znevážení Izraelců v rámci světového veřejného mínění, které se posléze často staví proti nim.

(eportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru