Islamismus sílí: Muslimské bratrstvo sedí s Merkelovou už u jednoho stolu

Zaměřil se také na islamismus v Německu a Turecku. Pod heslem  “Muslimské bratrstvo v Německu a Turecku” se setkává s experty na německý extremismus, vládními úředníky a muslimy. Všichni potvrzují, že islám už hluboce zakořenil v Německu.  Muslimské bratrstvo by mělo mít své zástupce  i v nejvyšších vládních kruzích a sedí  s Angelou Merkelovou u jednoho stolu.

Zde jsou nejdůležitější části jeho zprávy:

“Islám se vrátí a bude vládnout Evropě a Západu.  Bude Evropu a Západ dobývat mečem? Ne, to není nutné. Je zde něco jako tiché dobytí, ” to tvrdí Jusúf al-Karadáví, egyptský islámský teolog. Je považován za nejvlivnějšího muslimského duchovního a jeho poselství může být veřejně rozšiřováno  po celém světě. Tichý, to znamená šířící se v podzemí, islámský kalifát roste přes měkký džihád na Západě. Cílem je zavést zákony Šaria po celém světě.

Armádou je muslimské bratrstvo, které má obrovský vliv na Západě. Vztah mezi muslimským bratrstvem  a Tureckem je v současnosti největší hrozbou pro západní svět.

 

“Chcete-li odhalit skrytou moc, nemůžete pracovat s obvyklými žurnalistickými prostředky. Musím překročit hranice. Musím přestat být Zvi Yehezkeli. Musím se stát Abu Hamzou. Změním svou identitu a stávám se muslimským šejkem Abu Hamzou, ” vysvětluje izraelský novinář. S pomocí tajné služby dostane na cestu do Turecka falešné doklady, které z něj činí Syřana.

“V Turecku již jemný džihád vyhrál. Země, kdysi sekulární stát, se  tichou revoluci dostal k moci  politický islám. To trvalo několik desetiletí, ale dnes Islám zasahuje ve všech oblastech života. Výstavba mešit, zahalování ženských tváří, odstranění sekulárního státu Turecka založeného Atatürkem. Za to všechno je zodpovědný jeden člověk. Označují ho jako sultána nebo chalifa: Recep Tayyip Erdoğan. Jako prezident řídí Turecko v duchu muslimského bratrstva.

 

Erdoğan má  v Turecku miliony uprchlíků. Řídí, kdo dál pocestuje do Evropy a kdo ne. A právě on s nimi posílá islám do Evropy a nárokuje si jejich vděčnost. Pošlu tě do Evropy a budeš mi věrný. Zde stavím zemi podle muslimského bratrstva a ty ta pravidla přijmeš a rozšíříš je v Evropě, kam tě posílám,  to je ta dohoda. Uprchlíci a zejména turecká populace v Německu jsou užitečným nástrojem proti EU. Spolupráce Muslimského bratrstva (MB) s Tureckem je v současné době největší hrozbou pro západ … “.

Syrský pas je vstupenkou do Evropy a každý, kdo ho vlastní, je v Německu přiznán status  uprchlíka a dostane politický azyl. Zvi Yehezkeli koupí syrský pas v Istanbulu. Netvrdí, že je Izraelec, ale jordánský obchodník, a vstupuje do jednoho z mnoha městských obchodů s mobilními telefony, které jsou dobře známy svými obchody  s pasy.

Prodavač mu s nadšením vypráví o svém dobrém životě v Turecku: “V Německu se manželství  rozpadají kvůli hádkám mezi manželi. Ženy jsou přesvědčeny o tom, že mají také svá práva…. Zde v Turecku je chráněn muž, v  Německu žena, “říká obchodník.

Za sumu kolem 1 000 dolarů získává Zvi Yehezkeli  syrský pas a stává se nyní Syřanem “Abdullah Alatrashem”, narozeným v roce 1958.

(prnizpravy.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru