Putin prý připravuje Rusy na zásadní střet s nejmocnějšími muži a bankéři na planetě

Rothschildové jsou zvyklí operovat ze stínů a lidi přesvědčovat, že oni vlastně neexistují, ale v posledních letech je v Rusku vytahují na světlo, jelikož Vladimir Putin pokračuje se svou kampaní za vymýcení jejich vlivu a kontroly nad svojí zemí.

https://www.youtube.com/watch?v=-thgfil1P3g

AnonHQ hlásí:

V oběhu je spousta fám o spojení mezi Rothschildy a Novým světovým řádem.

Jelikož má tato rodina konexe s mnoha různými establishmenty, tak vytváří konflikt zájmů, který už prostě nelze ignorovat. Povídá se, že Putin svůj lid připravuje na boj vzdorující tomuto Novému světovému řádu, který představuje ty u moci a má kontrolu nad téměř všemi vládami, médii a bankami světa.

Povídá se, že Putin se chce zbavit mezinárodních bankovních systémů a začíná s budování národní finanční platformy, kterou podporuje shromažďováním tisíců tun zlata spolu s vytvářením aliancí v Evropě, na Středním východě a v Číně, které jenom rostou a posilují. Rusko nesmírně touží po nezávislosti na zbytku světa, což se ukázalo za vlády Putina a projevuje se to mnoha různými způsoby.

Zasvěcenec z Ruska prozradil, že tato země se chystá zřídit bankovní systém, který zajistí nezávislost na zbytky světových bank, což je v dnešní ekonomice velice smělý krok.

Rodina Rothschildů je samozřejmě velice proslulá vlastnictvím bankovních systémů a ta má peníze v nesčetných zemích po celé planetě. A teď to vypadá, jako by se Rusko od tohoto zkorumpovaného systému začalo distancovat, tj. od systému, který po tak dlouho vládl nad způsoby, jimiž peníze přechází z ruky do ruky.

Rusko prohlásilo, že vyvinulo a úspěšně realizovalo alternativu pro případ, že by bylo vyloučeno z bankovního systému. Bankovní sektor je totiž největší slabinou představující zranitelnost Ruska. Nelíbí se jim tedy, že musí spoléhat na mezinárodní systém mezibankovních převodů peněz SWIFT. To je rychlá a údajně bezpečná cesta pro převody peněz a té se využívá už přes 50 let.

(euportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru