Čo také mu vyviedli? Britky na sociálnej sieti zverejnili video, ako ich napadol rozčúlený Slovák vo vlaku + VIDEO

“Mali sme úžasné prázdniny cestovaním po Európe, dokiaľ sme vo vlaku z Budapešti do Prahy nenarazili na tohto otrasného Slováka, ktorý sedel vedľa nás a viackrát nás fyzicky napadol, aby sme sa posunuli, až kým sme ho konečne nezachytili na video.

Nech sa ten chlap hanbí za to, že napadol skupinku 18-19 ročných dievčat. Z vlaku ho nevyhodili, a to aj napriek tomu, že sa do toho zapojila polícia. Dostal len varovanie a pokutu 40 eur a len ho presunuli do vedľajšieho vozňa.”

Takto popisuje udalosť mladá Britka Grace Wilsonová, účastníčka incidentu, ktorá sa s nepríjemnou skúsenosťou podelila na sociálnej sieti. Jej príspevok mal takmer tisíc zdieľaní a stovky komentárov, aj v slovenskom jazyku. Nevie sa, čo incidentu predchádzalo, jasné je len, že starší muž bol rozčúlený a prízvukoval dievčatám otázku, či nevidia, koľko má rokov. Ľudia sa však rozdelili na dva tábory – niektorí sa dievčat zastávajú, iní si myslia, že dievčatá muža vyprovokovali. Príspevok po viac ako 24 hodinách napokon Grace Wilsonová zo sociálnej siete stiahla.

VIDEO zde: https://www.express.co.uk/news/uk/983820/budapest-crime-video-train-attack-Liverpool-Hungary

(hlavnespravy.sk, foto: Facebook, video: express.co.uk)

 

Přejít nahoru