Tady končí legrace. Je tu další smlouva, která nám chce vnutit uprchlíky. Vláda ji neodmítá…

Cílem této dohody, která bude oficiálně přijata na ministerské schůzce letos v prosinci, je podpora bezpečné, řízené a legální migrace. Podle této smlouvy by organizování migrace mělo přejít z rukou státních orgánů států, které se zaváží smlouvu respektovat, na Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky (UNHCR).

Evropská komise se chystá Kompakt podepsat jako akt tzv. Společné zahraniční a bezpečnostní politiky EU. Tím by se měl stát závazným pro členské státy EU a jeho neplnění by mohlo podléhat sankcím udělovaným Evropským soudním dvorem. Hnutí SPD v této souvislosti odmítá stanovisko ministerstva zahraničí ČR, které oznámilo, že „Česká republika o tom, zda se k němu připojí, bude teprve jednat”. Tento dokument je potřeba jednoznačně naší vládou odmítnout a zároveň odmítnout společnou imigrační politiku Evropské unie. Politickou odvahu má v této zásadní věci pouze hnutí SPD.

***

Valí se další migrační nebezpečí – členové OSN včetně České republiky, kterou zastupuje Babišova vláda, přijali uplynulý pátek první globální pakt o migraci. Tato dohoda o bezpečné, řádné a pravidelné migraci se zabývá také tím, jak migranty chránit a jak je integrovat do nových zemí. Hrozí, že se současné nelegální migrační toky zlegalizují. Česká vláda zamlžuje fakta a říká, že nebude souhlasit s nelegální migrací, ale zároveň zamlčuje, že tyto dohody mají migraci z Afriky a arabských zemí do Evropy zlegalizovat – což už by jim nevadilo. A tady právě hrozí to největší nebezpečí, které premiér Andrej Babiš (ANO) s ministrem vnitra a zahraničí Janem Hamáčkem (ČSSD) na jednu stranu před českou veřejností zamlčují, aby ji uklidnili, a na druhou stranu v zahraničí prosazují, aby se servilně zalíbili pro svoje osobní zájmy. Tuto zatím nezávaznou dohodu OSN v pátek schválilo 192 členských států OSN. Jedinými, avšak zásadními výjimkami, jsou Spojené státy, které se loni z jednání o paktu stáhly, protože je v rozporu s jejich přísnou migrační politikou. A Maďarsko, které sdělilo, že zvažuje se z dalších jednání stáhnout, protože by tato dohoda mohla vyvolat další příliv migrantů do Evropy. Česká republika, kterou zastupuje Babišova vláda, v OSN mlčela.

Dohoda bude oficiálně a závazně přijata na ministerské schůzce letos v prosinci v marockém Marrákeši. Imigrace je plán EU a dalších světových globalistů a do Evropy migranty vozí takzvané neziskové organizace financované EU. SPD říká dlouhodobě jasné NE imigraci a máme jednoduché řešení – necháme je v Africe a v arabských zemích. Prosazujeme nulovou toleranci této migrace. V tom je rozdíl od toho, co říká Andrej Babiš. Je také potřeba pomáhat v zemích původu migrantů tak, aby měli co nejmenší důvody odcházet. Takové řešení ale EU odmítá, takže vzniká otázka kam s nimi. Když to nejde kvótami, tak je přijímají dál a snaží se je přerozdělit na základě globálního paktu OSN, změny azylových pravidel (tzv. Dublin IV.), které se v EU připravují, nebo prosazují Marakéškou deklaraci.

Je to cesta do pekla pro současnou EU, kterou Babiš poslouchá a brání. Hnutí ANO je v Evropském parlamentu pevnou součástí frakce ALDE, která je hlavní silou prosazující eurofederalismus a migraci, a jejíž předsedou je extrémní probruselský a proglobalistický belgický europoslanec Guy Verhofstadt. Proto také europoslanci za hnutí ANO vždy hlasují v Evropském parlamentu v souladu s politikou této frakce, tedy pro migraci a odnárodnění naší republiky. Andrej Babiš říká něco jiného v Praze, jen aby se zalíbil a nasliboval, a úplně něco jiného říká a dělá v zahraničí.

(euportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru