Jaroslav Hutka se v písničce těší na smrt Miloše Zemana. A nadává mu + VIDEO

„Pusto a prázdno jde po Česku, lid zalez kamsi do sklepa, země se změnila v grotesku a z Hradčan už je jen žumpa,“ začíná skladbu Hutka. „Miloš je zhroucený a oči v sloup, z cigaret zvedá se štiplavý čoud, člověku je z toho hanba,“ poznamenává dále ve skladbě písničkář.

„Masaryk v hrobě se obrátil, zařval, co je to za chlapa, a na Zubatou se obořil, kde se zase dneska fláká. Miloš je zhroucený a oči v sloup, z cigaret zvedá se štiplavý čoud, Zubatá už na Hrad chvátá,“ popsal dále Hutka.

„V královských hrobkách to hartusí, opilec a vlastizrádce ovarem, sádlem vše zamastí, Karlovi chce se z něj zvracet, Miloš je zhroucený a oči v sloup,“ opakuje se dále v písni. „Kosa teď dopadla prudce,“ dodává Hutka.

„Sprosťák a ožrala, blemci blemt, tlučhuba, vidlák a chvástal, vždyť to byl náš český prezident, arcibiskup Duka zalkal,“ zpívá dále Hutka s tím, že na Hradě zmatek nastal.

„Lebka praskla, mozek odkryla, kladivo, srp, rudá hvězda, na maják šplouchala tekila, v podvěsku kremelská brázda, Miloš je zhroucený a oči v sloup, z cigaret zvedá se štiplavý čoud, hotovo, konec a basta,“ pokračuje písničkář.

„Andělé šťastní a radostní, zpívají václavský chorál, zubatá na káře pohřební, dělá po dláždění randál. Miloš je zhroucený a oči v sloup, z cigaret zvedá se štiplavý čoud. Zubatá mává nám nazdar,“ uzavřel Hutka.

(parlamentnilisty.cz, foto: Youtube, video: Youtube)

Přejít nahoru