Nehorázne video: Neznámy autor sfalšoval video k výrokom pána prezidenta + VIDEO

Neznámy autor zneužil filmové zábery, (ku ktorým zrejme ani nemal zakúpené užívateľské práva) a pripojil k nim postrihané výroky pána prezidenta Kisku škandalóznym spôsobom, čím naznačil spojitosť medzi pánom prezidentom a mafiánskymi štruktúrami, pričom zo samotných použitých výrokov pána prezidenta nič také nevyplynulo.

Video tu:

Žiaľ, vyjadrenie pána prezidenta k uvedenému hoaxovému útoku sa nám nepodarilo získať, keďže Hlavné správy nepúšťa do Prezidentského paláca s uvedením dôvodu, že priestory Prezidentského paláca sú malé, a že to neodporúčajú isté súkromné osoby na istej súkromnej stránke. Dá sa však dôvodne predpokladať, že pán prezident by sa od vyššie uvedeného hoaxového videa rozhodne dištancoval.

O pôvode kontroverzného videa sa je možné viesť špekulácie, či náhodou nejde o prácu tých istých ruských hekerov, ktorí majú prsty aj vo falšovaní amerických volieb. Čosi by mohlo naznačovať aj pomenovanie videa v linke, ktoré uvidíte v hornom riadku, keď si ho otvoríte – nielen že môže ísť o dôkladne maskovanú šifru, ale autor tam nechal aj odkaz v podobe posledných dvoch číslic (dve osmičky) – keď si to spojíte s faktom, že slová „Prezident Kiska“ majú spolu presne 14 písmen… záver nech si radšej urobia čitatelia sami.

Polícia zatiaľ nezačala v tejto veci trestné stíhanie.

(hlavnespravy.sk, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru