Marek Hilšer odchází od své manželky a čerstvě narozené dcery. Bude žít s Michaelou Šojdrovou, se kterou si chtějí otevřít sirotčinec pro syrské děti (humor)

Dnes ráno do vesnice přijelo čtyřspřežení s vozíkem, na kterém seděl mezi duchnami peřin, jednou židlí a dvěma skříněmi Marek Hilšer. Skoroprezident a nyní skorosenátor se rozhodl opustit svoji manželku a nadále žít ve společné domácnosti s europoslankyní Michaelou Šojdrovou. Hilšer tak opustil rodinu jen několik týdnů po narození dcery. „Bohužel je moje dcera příliš málo syrská, což mi nevyhovuje. Nehodí se to pro senátní kampaň. Chtěl bych zároveň rezolutně odmítnout, že odcházím kvůli neustálému hraní mé manželky na ukulele,“ uvedl Hilšer na dotaz Tiskové agentury Fejk ňůs.

Osud Marka Hilšera a Michaely Šojdrové spojili syrští sirotci. „Nedokázala bych si představit, že má iniciativa k přijetí 50 sirotků mi přinese prince z pohádky, za kterého Marka považuji. Jsem nesmírně šťastná, že mohu oznámit naše zásnuby. Máme se moc rádi a brzy bude svatba. Po svatbě si chceme pořídit co nejvíc syrských sirotků. V plánu máme otevřít si velký sirotčinec a být spolu šťastni až do smrti,“ říká se šibalskou jiskrou v očích paní Michela, která si prý Marka Hilšera poprvé všimla, když do půli těla nahý protestoval před ruskou ambasádou kvůli Ukrajině. „Už tehdy mě upoutal svoji mužností a rozhodností,“ rozplývá se paní europoslankyně nad svým novým vyvoleným.

Podle našich informací již jednají právníci o adopci syna paní Šojdrové Jana, řečného Jan Lichva. „Jsem moc šťastná, že bude mít můj Honzík konečně tatínka, na kterého může být pyšní. Už Markovi dokonce stihl půjčit nějaké peníze na nekřesťanský úrok. Jsem na něj moc pyšná a těším se, až se budeme všichni jmenovat Hilšerové a budeme se společně starat o ty sedmnácetileté syrské djobečky,“ říká paní europoslankyně se slzami dojetí v očích. Do sirotčince se předem hlásil také náš dopisovatel Jakub Unda. „Bohužel mě nevzali, ale prý jim můžu jít za družičku na svatbě. To je vlastně ještě lepčejší, protože si budu na sebe moci obléknout krásné šatičky s volánky a rajcovním rozparkem,“ zasnil se Unda.

(eportal.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru