Němci ze západní části Německa chtějí deportovat své spoluobčany z bývalé NDR na území Islámského státu a vyměnit je za zdejší islamisty (humor)

Nyní vznikla iniciativa „Pro odsun“, která hodlá tlačit na vládu, aby všechny obyvatele východní části země deportovala na území Islámského státu a naopak zdejší islamisty přivedla do Německa. Iniciativa má plnou podporu Angely Merkelové, muslimů, SPD, Zelených a Levice a jedním z jejích cílů je také dosáhnout úplného osvobození dvou podezřelých ze zabití pětatřicetiletého Němce Daniela H.

„My jsme se opravdu snažili, ale ti nacisti z NDR jsou nenapravitelní. Pořádat masové demonstrace na počest zavražděného polovičního Kubánce je přímo flagrantní důkaz o jejich nesnášenlivosti vůči cizincům. Jak se teď mají cítit ten syrský a irácký migrant, kterým onen poloviční Kubánec schválně naběhl na nůž? Jenom proto, že byl zavražděn, tak by nyní měli oba trpět? Chceme demonstrovat za jejich úplné osvobození. Pokud jsme ještě stále multikulturní prouprchlická společnost, nemohou jít do vězení. Ničím se neprovinili a jsou pouze obětním beránkem zvůle enderáckých nacistů,“

Za propuštění syrského a iráckého migranta, kterým výše zmíněný poloviční Kubánec schválně naběhl na nůž, aby rozpoutal nenávist vůči muslimským migrantům, včera ve větších západoněmeckých městech demonstrovaly stovky tisíc lepších Němců. Mnozí z nich se na důkaz solidarity zahalili od hlavy k patě a provolávali hřejivá nenávistná hesla proti lidem z východního Německa. „Běžte pryč, nechceme vás tady, Raději 10 milionů islamistů než jednoho náckovského enderáka,“ znělo v ulicích měst, kam se vypravil i náš zahraniční zpravodaj Jakub Unda.

„Konečně se západní část Německa probudila z letargie a lidé se společně s islamisty semkli proti nacistům z bývalé NDR. Jsem tou opojnou atmosférou úplně pohlcen. Na demonstracích jsou vidět vlajky Islámského státu, lidé pořádají hony na enderáky a požadují od vlády rychlé řešení enderácké otázky. Neziskové organizace rozdávají kolemjdoucím letáky, kde si mohou přečíst, co pozitivního Německu přinese výměna enderáků za bojovníky z Islámského státu. Lituji, že sám nejsem islamista a musím se vrátit zpět do České republiky, která žije ve vleku putinovské propagandy a takového lidsky hřejivého gesta by tak nikdy nebyla schopna,“ smutní Unda.

(eportal.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru