Bývalá milenka Tomáše Halíka odhalena. Nebudete věřit, o koho se jedná (humor)

„Tahle holčina tady takhle vlastně klečí už několik měsíců. Nějak se zabouchla do našeho kardinála a nedá mu vydechnout. Pokřikuje na něj, že ho miluje, obléká se do podvazkového pásu. Vedle toho mu taky nosí řízky, buchty a další jídla. Kardinál už ji několikrát vysvětlil, že z toho nic nebude, ale ona je jako umanutá. Dokonce o tom snad psala i do Bravíčka, 2x se pokusila spáchat sebevraždu a vyhrožuje, že bude držet hladovku,“ sdělil tiskové agentuře Fejk ňůs nejmenovaný zdroj z blízkého okolí kardinála Duky.

Proslýchá se, že tato dívka, identifikovaná později jako Aneta Petani, dříve dělala kuchařku u monsignora Tomáše Halíka, ale musela z důvodu obtěžkání odejít. „Ano, to mohu potvrdit. U pana Halíka vařila a poklízela asi rok. Jenže to nějak nedopadlo. Zpočátku si rozuměli, ale on pak po ní chtěl nějaké divné praktiky. Musela se zahalovat a při každé souloži mu předčítat z koránu,“ říká nejmenovaná sousedka pana Halíka, který se však o celé kauze odmítl s redakcí tiskové agentury Fejk ňůs bavit. „Vy jste žumpa placená Putinem. Stejně jako ten server ePortal.cz, který o mě už dlouhá léta šíří lži. Tu slečnu neznám a ta doba, co u mě měla údajně vařit a poklízet, také nesouhlasí. Bylo to rok a půl,“

Náš reportér Jakub Unda se vypravil přímo do bytu svobodné maminky Petani, která vychovává ročního syna Tomáše. „Syn má tmavé oči, vlasy a bradku. Nejradši má, když mu zpívám ukolébavku „Halík, belík“, ale opravdu jej nemám s panem Halíkem. To jsou jen pomluvy, které mě mají znemožnit. Já jsem přitom slušná dívka, která si jen občas ráda vyrazí do kostela v podprsence. Rovněž není pravda, že bych psala panu kardinálu Dukovi milostné dopisy. Nejsem nijak ve své sexualitě zaměřená na kostely, kněze ani nic podobného,“ odmítá paní Petani, která je oblečená jako jeptiška a na jejím nočním stolku trůní gumový kříž na baterky.

(eportal.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru