Dominik Feri slíbil něco neuvěřitelného. To v Praze ještě opravdu nikdy nebylo (humor)

Přední tvář strany Dominik Feri na happeningu na Klinice přislíbil, že když Piráti vysází v našem hlavním městě avizovaný jeden milion stromů, on společně se svými stranickými kolegy přispěje Praze zplozením jednoho miliónu syrských sirotků. „Jsme připraveni náš závazek splnit na 105%. Svá lůna nám již nabídli Tomáš Klus, Marek Hilšer a Michaela Šojdrová,“ nastínil Feri další postup.

„Jde mi o hledání pravdy, která je mezi nebem a zemí. Bolí mě, když se nehledá pravda a lidé jsou na sebe zlí. Musím pak brát drogy a jde mi z toho hlava kolem. Věřím, že když teď poskytnu své lůno k plození syrských sirotků, vykoupím se ze svých hříchů a zároveň dosáhnu odpuštění pro všechny další hříšníky v celém vesmíru. Jsem kapka vesmíru v temnotách stínů. Jsem svědomí lidského hříchu. Jsem svatá bohorodička, která našla osvícení na dne sklenice se sojovým latté. Jsem otevřené lůno pro vznik nového života. Om šimri kjó, vstupte do mě,“ uvedl zpěvák Klus.

Praha tak bude mít brzy milion stromů a milion syrských sirotků. Volič Praha sobě a Pirátů zároveň Jan Kačena se rozhodl pro syrské sirotky na každém stromě vyrobit hnízdo. „Jsem přírodní člověk. Myslím si, že těm syrským sirotkům bude líp na stromě než v nějakém developerském projektu. Já bych nejradši všechny developery poslal do gulagu,“ uvedl Kačena. Do obou akcí zet se hodlá zapojit také náš reportér Jakub Unda. „Víc mě ale přirozeně zajímá ta inseminace. Hlavně, když hodlá poskytnout své lůno i drahoušek Tomáš Klus. Samozřejmě se těším i na spolupráci s Domčou Feri,“ říká Unda.

(eportal.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru