Tak to je peklo. Angela Merkelová prý bude hrát ve filmu. Ale v jakém! (humor)

Na začátku příštího roku se chystá točit svůj první film a zbytek života věnovat již jen umělecké tvorbě. Vše začalo díky níže vložené fotce, kde Merkelové z úst vylézají podivné „potvory“, které podle expertů nepocházejí z naší planety. Zajímavé situace si povšiml i režisér Ridley Scott a nabídl Merkelové roli v pokračování Vetřelce. Merkelová bez váhání kývla a nahradí tak v roli Ellen Ripleyové slavnou americkou herečku Sigourney Weaverovou.

„Paní Merkelová bude skvělá. Nebudeme muset řešit žádné triky. Prostě ji polechtáme na bříšku a malí vetřelci budou sami vylézat z jejich útrob,“ těší se na natáčení nového filmu režisér Scott. Na hereckou kariéru se těší i samotná kancléřka. „Nejprve jsem nebyla příliš ráda, že se mé tajemství prozradilo. Ale teď to ze mě spadlo a žije se mi lehčeji. Každý už nyní chápe, proč jsem vítala uprchlíky. Jsem totiž jedním z nich. Na vaši planetu jsem se dostala, když jsem byla jen takhle malinkatý vetřeleček (kancléřka ukazuje mezi dvěma prsty),“ uvedla Merkelová na tiskové konference, kde z ní vylezlo za půl hodiny 46 malých vetřelečků.

Německo však musí zároveň řešit, kam s vetřelečky, které se líhnou v útrobách paní kancléřky. Němci jsou naštěstí šťastné povahy a nabízejí jim sami své domovy. „Už tam máme pět Afghánců, tak proč bychom nepřijali ještě vetřelečky. Jistě si budou společně rozumět,“ sdělil agentuře DPA Hans Kuhn z Bavorska. Na filmovou prvotinu se těší i Jakub Unda. „Už mě dokonce napadlo, jak by se dala paní kancléřka a její vetřelečci využít v mých artových filmech. Možná to bude trošičku bolet, ale výsledek bude famózní. Putinovi navzdory,“

(eportal.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru