Student, který prohlásil, že ženy nemají penis, byl vykastrován. Před trestem smrti jej zachránila Thajská organizace Lejdybojů (humor)

Nyní je už zřejmé, že byl za svůj nestoudný komentář potrestán mírně jen díky Thajské Asociaci Lejdybojů (TOL). „Samozřejmě nás urazilo, co ten mladík řekl. Naše organizace je složená výhradně ze žen, které mají penis. Nicméně jsme se jej rozhodli zastat a nyní můžeme veřejně prozradit, že nejvyšší trest nedostal jen díky naší iniciativě. Navrhli jsme, aby jej kastrovali a ten nerozvážný mladík se již nyní po úspěšné operace zotavuje v nemocnici,“ uvedla předsedkyně TOL Tao Mao Laos.

Samotný student svého agresivního výroku lituje a tvrdí, že už nikdy nic takového neřekne. „Vím, že jsem urazil mnoho lejdybojů a je mi to líto. Cením si toho, že se mě právě jejich organizace zastala. Být vykastrovaný je mnohem lepší, než být po smrti. A myslím to upřímně,“ sdělil mladík svým protivně písklavým hláskem. Jeho požadavek, aby mohl vstoupit do řad Thajské Asociace Lejdybojů však vyslyšena nebyl. „Tomu bohužel vyhovět nemůžeme. Však je to jen obyčejný kastrát a takoví v naší partě nemají co dělat. Ať jde třeba….třeba…třeba do Brna na magoš a švihá tam proutkem Hollana,“ uvedla Tao Mao Laos.

To Bangkoku se vypravil i Jakub Unda. „Vlastně tady právě natáčím film s názvem „Born to be Lejdyboj“ a jsem s niternými pocity a fyzickými vychytávkami lejdybojů obeznámen, takříkajíc, na vlastní kůži. Jsou to milí lidé a mám je moc rád. S tím zlým studentem jsem hovořil a ukazoval jsem mu, že některé ženy penis skutečně mají. Nejdříve mi nevěřil, ale když jsem se svlékl, uznal svoji chybu a měl dokonce slzy v očích. Je to jinak fajn kluk a budeme asi přátelé,“ konstatovala hlavní hvězda filmu „Born to be Lejdyboj“ Jakub Unda.

(eportal.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru