Soros nemá nikdy nic společného s ničím. Stejně jako islám

Když se koná v Davosu Světové ekonomické fórum, zrovinka tam je na lyžovačce. Tak tedy sundá přeskáče a něco tam poví. Aby řeč nestála.

Kolikrát si někam takhle vyšla Hilary Clintonová či Barack Obama a ejhle…najednou se tam objevil také strýček Soros.

A další náhody….financoval její prezidentskou kampaň. Asi si jen tak hrál s účtem a lup ho….poslal pár desítek milionů dolarů na kampaň.

A nebo takhle zničehonic odešlo z jeho účtu 400 000 liber prounijnímu britskému uskupení Best for Britain, které chce zvrátit brexit.

Loni v červnu jel do Bruselu na vafle a ono se tam přitom konalo Bruselské hospodářské forum…a tak…utřel ze tváře šlehačku a něco jim tam tady jako řek. Tady konkrétně to, že Maďarsko a Polsko jsou mafiánské státy.

Nebo jak se konaly takové ty “spontánní” protitrumpovské pochody žen, tak asi padesát partnerských organizací bylo (aspoň částečně) na výplatní pásce Sorosovy nadace.

Loni dále zjistila Fox News, že Soros ze své nadace posílal peníze asi 60 (neziskovým) subjektům v Makedonii, kde se to nějak politicky zvrhávalo v neprospěch tzv. “liberální demokracie”.

Ale jinak Soros nic a nikoho neovlivňuje. Vůbec nemá v ničem prsty. Vůbec nemá nikdy s ničím nic společného Asi jako islám.

Čekal bych, že lidi od Nory Fridrichové dokážou pracovat s Googlem a umí anglicky. Ale asi zvládnou jen někde ukrást fotku s rozdrbaným gaučem a pejsky a v nějakém grafickém programu tam přidělat bublinu se slovem “Soros”….

(euportal.cz, foto: archiv)

Přejít nahoru