Další mladistvá Němka zamordována imigrantem

Že imigrantští mladí muži vyhledávají mladé Evropanky, je asi jasné. Horší je, že nejedna naivní tatínkova a maminčina holčička končí jak brak „na jedno použití“.

Zaujal ji na sociální síti. V pátek se Elma C. za ním vypravila na schůzku, nejdřív do baru, pak s ním skončila na azylantské ubytovně. Rodičům řekla, že jde ke kamarádce. Ti ji od pátečního večera postrádali, protože ke kamarádce nedorazila. Ani v sobotu 17-letá dcera nikde. Nechali vyhlásit pátrání. V nedaleké vodní nádrži od azylantské ubytovny se našly její svršky a kabelka. A během pondělka už police měla jasno. Zamordoval ji 19-letý keňský imigrant (policii již dříve známý ze šíření porna, z vloupaček a sexuálního násilí), který se k činu posléze doznal. Prý se s ní pohádal.

Kolik už jich bylo. A kolik ještě bude… V jistých kulturách, jde-li se žena sama setkat s cizím mužem,  znamená to jen jedno – k nikomu nepatří, neváží si sama sebe a je ráda k mání; ačkoliv to zas v jiné kultuře může být označováno za svobodu, emancipaci a kdovíjak ještě. Pokud není některá z kultur (státem, společenským řádem) jasně určena jako Leitkultur, vítězí ta, která je atavističtější.

(eurabia.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru