Horoskop na rok 2019 pro jednotlivá znamení

Horoskop na rok 2019 nám předesílá posílení naší sebedůvěry a rozvoj osobního růstu po všech stránkách. Nutno ovšem podotknout, že některé věci nemusí vycházet tak, jak bychom si rádi představovali. Mnohdy nás na cestě čeká poměrně náročný zápas. Ale to vše nás zároveň posílí.

Horoskop na rok 2019
BERANI, LVI, STŘELCI
BERANY čeká opravdu velmi bohatý a harmonický rok. A pokud se náhodou něco nezadaří, vždycky jim někdo či něco pomůže. Stačí jen být trpělivý.

LVI se mohou těšit rovněž na velmi silný rok. Na rozdíl od Beranů jim horoskop na rok 2019 klade důraz spíše na odvahu činit životní změny. Ona rozhodnost může být pro mnohé lvy poměrně překvapivá, protože nikdy netušili, že jsou jí v takové míře schopni.

STŘELCI by se měli řídit radami zkušenějších osob z jejich okolí. Pokud tak budou činit, čeká je poměrně stabilní rok, byť s občasnými obtížemi, které je mohou naplňovat disharmonií. Proto je nanejvýš důležité, aby se nenechali ničím negativním příliš ovládnout.

BÝCI, PANNY, KOZOROZI
BÝCI zažijí velmi harmonický rok, místy ovšem s občasnými poklesy, ale nijak závažnými. Láska jim jen pokvete, stejně jako přátelé jim budou mnohdy nápomocni, především v poskytnutí zrcadla.

PANNY by podobně jako střelci měli vnímat rady moudřejších lidí, aby rovněž zažily vyrovnaný rok. Pokud se dostanou zejména v závěru roku 2019 do potíží, jejich vyřešení je povzbudí na sebedůvěře.

KOZOROZI na tom budou velmi dobře. Horoskop na rok 2019 jim díky nadměrnémuúsilí slibuje bohatství, které jim umožní uvolnit se z neustálého stresu, což jim pomůže zejména obnovit síly a zdraví.

BLÍŽENCI, VÁHY, VODNÁŘI
BLÍŽENCI se mohou cítit poněkud dezorientovaní, jelikož především zkraje roku si nebudou možná rozumět se svým okolí. To ovšem brzy pomine, i když i za cenu zpřetrhání některých vztahů či ukončení některých projektů v podnikání či zaměstnání.

Také VÁHY se budou muset potýkat se zápasem, ale stejně jako u ostatních znamení, i v jejich případě jim horoskop na rok 2019 předpovídá čerstvé síly a obrat na cestě životem.

VODNÁŘŮM přinese rok 2019 klid a porozumění. Někdy se je to sice bude stát nějaké to úsilí a sebeovládání, ale pokud se přes to přenesou, čeká je harmonický rok.

RACI, ŠTÍŘI, RYBY
RACI se budou muset obrnit trpělivostí a pečlivostí. Hlavně by si toho neměli brát na svá bedra příliš. Sice jim to přinese adekvátní odměnu, ale za jakou cenu? Mnoho práce může vyvolat stres a tím i hněv, který naruší jejich rovnováhu.

ŠTÍŘI podobně jako střelce a panny čeká rovněž stabilní rok v případě, že si nechají poradit. I tak to nebude jednoduché, horoskop na rok 2019 upozorňuje zejména na komunikační problémy, kdy slova štírů nemusí najít pochopení u jejich okolí.

Začátek roku se může citlivým RYBÁM jevit lehce vykolejený, ale to záhy přejde. Čeká je rok lásky a vnitřního souznění ve smyslu duchovních hodnot a pozitivní transformace.

(energiezivota.com, foto: Pixabay)

Přejít nahoru