Žena se nenechala obohatit Afgháncem a vysloužila si obvinění za těžké ublížení na zdraví. Vítejte v multikulturním ráji! + VIDEO

Podle serveru Novinky je obviněna z těžkého ublížení na zdraví. Já bych se nebál jít ještě dál: co rasismus, xenofobie a nedostatečná pokora k vděčnému válkou zkroušenému „uprchlíkovi“?

Pravda, nemusí jít přímo o „uprchlíka“, může se jednat třeba o integrovaného novoevropana druhé či další generace, vysokoškolského studenta medicíny či genderových oborů. Nicméně to u onoho Afghánce příliš nepředpokládám. O to ale nejde. Jde o princip. O možnost bránit sebe, své blízké a svůj majetek před jakýmkoliv útočníkem.

Necháš-li se obohatit, nebudeš muset nic platit
„Incident se odehrál v úterý kolem 01:30 a na policii skončil nejen agresor, ale i Švýcarka. Dívka si vysloužila obvinění z ‚těžkého ublížení na zdraví‘. Marné bylo její vysvětlování, že se jen bránila a reagovala ‚reflexivně‘. Její výpovědi potvrzovali také další svědci s tím, že mladík ženy napadal,“ napsaly Novinky.

Podle rakouského serveru Heute může kromě překlasifikování případu na nutnou sebeobranu bez právních důsledků nebo možného osvobození soudem dojít také k tomu, že Švýcarka bude muset zaplatit jednorázové odškodné 500 eur (necelých 13 tisíc Kč).

Názorný příklad pozitivní diskriminace v praxi. Nevím, zda se o ní vůbec děti ještě ve školách učí. Bránit se napadání ze strany našich nových „spoluobčanů“? Násilím? Kde to žijete? Chtěli jsme přece multikulturní ráj, nebo ne? Jde o obohacení, o (vý)pomoc bližnímu svému.

Finské video vás naučí se bránit (pokud ovládáte umění Jediů)
Slovy papeže Bergoglia Františka z roku 2016: „Vyzývám vás k tomu, abyste uprchlíky uvítali ve svých domech a obcích, aby jejich první zkušeností v Evropě bylo teplé lidské uvítání a ne chlad při spaní na ulicích,“ uvedl papež František. Podle papeže pohostinnost pomáhá vzbuzovat lásku a je „naším nejlepším zabezpečením proti nenávistným teroristickým útokům“.

A když už náhodou máte neodbytné nutkání se obohacení bránit, nastudujte řádně níže přiložené video finské policie. To vám bude bohatě stačit (ovládáte-li umění rytířů Jedi). Jen nevím, zda plemeno útočníka (slovy jedné z českých učebnic pro základní školy) bylo vzhledem ke statistikám z posledních let zvoleno správně, ale nechci být moc šťoura.

https://www.youtube.com/watch?v=ajaENs2iRJE&feature=youtu.be

(euportal.cz, foto: Youtube)

Přejít nahoru