Karel Gott má víc rozumu, než celá naše podělaná vláda. Extrémista Gott

Vzhledem k věku mistra Gotta a jeho letitým zkušenostem z oblasti showbyznysu, který mu umožnil procestovat takřka celý svět bych jeho slova nebagatelizoval, ale spíše naopak bych je vnímal jako zdvižený prst, jako důsledné varování. Mistr Karel již v minulosti pohovořil o iluminátech a o záměrech mocenských struktur s lidmi a společností. Lichotivé to nebylo. Bohužel většina lidí toto přešla mávnutím ruky, natož aby se o tom snažili přemýšlet, či získat nějaké informace.

Pan Gott se však bojí detailně iluminátskou problematiku rozebrat. Dle jeho slov se jedná o pohyb na velmi tenkém ledě. Má pravdu. Kdo zná doktrínu uveřejněnou Thomasem Barnettem, který byl velmi blízkým spolupracovníkem Donalda Rumsfelda a George Bushe pochopí. Pro ty, kdož neví oč jde, tak jen tak na okraj připomenu, že ti kdož nebudou souhlasit s kroky a politikou tzv NWO budou odstaveni od moci, kdo nebude říkat předem připravenou pravdu nebude smět vykonávat svou práci /novináři/ a ti kteří se nepodvolí budou nemilosrdně zlikvidováni. Projekt Thomase Barnetta z roku 2002 je v jistém smyslu slova jistá reminiscence na knihu Adolfa Hitlera – Mein Kampf, která vytváří praktickou předlohu k aplikaci korporátního fašismu. Predikce Thomase Barnetta obsahuje i uměle vyvolané uprchlické krize a jejich účel. Nebudu to však tady rozebírat vše detailně-můžete si při troše štěstí najít na Google. Nechci tu totiž vyvolat dojem, že mám již vše nastudováno, jak někteří s oblibou říkají. Vím však dost na to, abych byl vývojem znepokojen a měl strach o budoucnost svých dětí. Věřte-nespí se mi dobře. Znát a vědět je spíše trest, než štěstí. Hloupí a nevzdělaní lidé to mají jednoduché-je li cosi nad rámcem jejich chápání tak to prostě vypouští z mysli, což mě jaksi nejde. Při svém psaní jsem již mnohokráte varoval a vysvětloval, mnohé se v jistém časovém horizontu vyplnilo a další se vyplní. Varoval jsem hned na začátku před migrací z islámských zemí a byl jsem proto nazván fašistou a rasistou a dnes mnohým křiklounům už dochází. Pozdě, ale přece. Zastavit to ale už nyní nejde-Evropa byla infikována. To by se Evropané museli chopit zbraní a svou velkou Evropu vyčistit. Problém je však v tom, že národní vlády jdou proti svým národům a Brusel nejvíce. Postupují dle diktátu USA a tolik démonizovaných iluminátů, kteří jistě zcela náhodou mají řídící centra v USA.

Ilumináti nejsou ničím božským nebo všemocným. Jsou to lidé z masa a kostí jako my všichni. Bohužel to však jsou největší světové zrůdy a lidský odpad, kterému nejde o nic jiného než o peníze, moc a o to, aby si těch pár mocných mohlo zotročit svět. Rusko s Putinem se nechtějí jejich diktátu podvolit a to je problém. Proto akce Majdan na Ukrajině, která se moc nepovedla a doplácí na ni hlavně Ukrajinský národ, jenž byl lidmi jako je Kličko, Tymošenková, Jacenjuk podveden a doslova ožebračen. Američan má však záložní plán a tím je Náhorní Karabach. Zde je udržován plamínek, který pomalu sílí k možné nové válce, která tu vlastně trvá od roku 1988. Byla jen v roce 1994 zakonzervována, ale otázky jsou nedořešeny.. Azerbajdžán je čistě proamerický a to jen díky ropě. Arménie zas váhá, zda se přiklonit k Rusku nebo Turecku. Svou roli tu hrají i islamisté financovaní USA. Obkličování a snaha o izolaci Ruska pokračuje. Jsem jen zvědav, jak dlouho to ještě Putin hodlá snášet. Ono totiž globálně vzato vše směřuje uměle proti Rusku. Přitom Rusko je jediným státem, který má odvahu vzepřít se diktátu USA a iluminátů. Rusko je jedinou možnou nadějí pro záchranu Evropy, která je de facto protektorátem USA a vrchním protektorem je Německo.

Migrační krize je řízenou akcí, což bylo potvrzeno. Její cíle jsou známy díky fašistovi Barnettovi. Multikulti je program stanovený dle Barnettovy doktríny a všechny vlády v Evropě krom vyjímek toto akceptují. Proč asi?? Proč Sobotka ve Washingtonu vychvaluje USA a zločineckou organizaci NATO?? Pořád nevíte?? Je přeci jasné, že Sobotka je součástí širšího plánu USA a také proto kde se vzal tu se vzal šup do vlády Amerikou vyškolený hoch Dienstbier a kdyby na to nestačil, tak tu je na udržení situace dobře zaplacený Bělobrádek. Řeknete si-konspirace! Jenže většina konspirací se nakonec potvrdila. Nezapomínejte na to.

Velmi dobře v tomto smyslu podává informace publicista Břetislav Olšer, který zcestoval více než 70 zemí světa. Setkal se i s dalajlámou a mnoha dalšími velikány. Zná svět, kultury, ale i zákulisí světového dění. Podává však lidem informace, které jsou pro současné vlády a záměry NWO nežádoucí. Lidé přeci nesmí znát pravdu. Lidé musí žít v nevědomosti jako ty ovce. Jednou je nazýván komunistickým prasetem, žumpou, jindy zas extrémistou. Ano pravda je dnes extrémistická a to stejně tak jako třeba vlastenectví. Praktiky STB jsou proti dnešním praktikám hodně slabý čajíček. Proto I Dnes zrušilo panu Olšerovi blogy a byl mu blokován i přístup na FB. No není ta demokracie krásná??? Praktiky NWO jsou aplikovány. Budeme li mlčet-bude hůř.

Když tedy nevěříte mě-budiž, ale slovům Břetislava Olšera nebo Karla Gotta, kteří projeli celý svět by jste věřit měli a nejen věřit-měli byste je bránit. Ztráta svobody slova je předvojem úplné ztráty svobody. Svobodu je třeba bránit a to třeba se zbraní v ruce a když to nepochopíme, tak odsuzujeme sami sebe k tomu, abychom žili jako poslušné ovce.

Milý Karle Gotte-děkuji ti za tvá slova, která jsi pronesl a to i přesto, že tvé zdraví je podlomeno a věk máš pokročilý. Snad to národ pochopí.

Děkuji Karle

(zdroj: svobodnenoviny.eu, foto: archiv)

Přejít nahoru