Brusel připravuje nehoráznou urážku českého národa…

„Den Evropy“, který zatím není oficiálním svátkem, připadá na 9. května a zaměstnanci institucí EU mají v tento den volno. Podle iniciativy by ustanovení tohoto mezistátního svátku pomohlo vybudovat silnější evropskou identitu mezi občany, píše server euractiv.com.

Nejenom, že se jedná o internacionalisticko-socialistický výmysl, ale jde i o urážku českého národa, neboť tímto svátkem je oslavován člověk, který podpořil ponížení českého národa ve formě Mnichovské dohody v roce 1938, a který kolaboroval s pro-nacistickým režimem.

„Den Evropy“ totiž odkazuje na 9. května 1950, kdy francouzský ministr zahraniční Robert Schuman, „otec Evropy“, představil deklaraci, v níž navrhl vytvoření Evropského společenství uhlí a oceli, což byl předchůdce dnešní EU. Měli bychom ale vědět, že „Otcem Evropy“ je člověk, který ve své době jako poslanec francouzského parlamentu hlasoval pro Mnichovskou dohodu. A nejen to. Byl i významným exponentem appeasementu vůči Německu a členem francouzské proněmecké kolaborantské vlády maršála Pétaina.

Takže jako členům Evropské unie nám teď předhazují, abychom den po oslavách porážky nacismu a obnovení suverenity našeho státu (8. května) slavili svátek na oslavu člověka, který se svým postojem k Mnichovu de facto podílel na obsazení našeho území nacistickým Německem! 15. března si připomeneme 80 let od začátku okupace nacistickým Německem. To je opravdu výsměch Evropské unie českému národu!

Navíc víme, že i Adolf Hitler chtěl vybudovat sjednocenou Novou Evropu pod navládou Německa. O tom, jak se nynější Evropská unie podobá někdejším nacistickým plánům evropské integrace, dobře píše britský historik John Laughland ve své knize Znečištěný pramen. Existuje i řada citátů Hitlera, Goebbelse a dalších nacistických pohlavárů, které opěvují jednotnou Evropu.

Přátelé, opět bojujeme boj za nezávislost a přežití českého národa. Bez Vás to nezvládneme. Společnými silami se ale ubráníme.

(zdroj: euportal.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru