Linie umělých bouří + VIDEO

Když nás “varují” mlejnstreamoví meteurologové, že se do Česka “řítí” nebo “dorazí” nebo “se ženou” bouřky, tak těmi výrazy pouze dramatizují údaje o plánech klimateroristů, které, jak jest jejich úkolem, čtou z tzv. “počítačových modelů”. Žádné bouřky se k nám však nikdy nepřiřítí, nýbrž jsou vždy vytvořeny hezky na místě přímo nad našimi hlavami.  (Maximálně se k nám rozšíří gigantický bouřkový koláč z vedlejšího státu.)

Včera: všimněte si současného vzniku bouřkových oblaků kruhového tvaru (já jim říkám “bouřkové koláče”) v rovné linii dlouhé mnoho set km od Rakouska přes Česko až na sever Německa. Na obrázku ve chvíli založení této linie asi ve 13.00:

Video níže ukazuje tvoření této bouřkové linie:

Domnívám se, že tyto “bouřkové koláče” jsou vyráběny tak, že geoinženýrské letadlo rozmístí v požadované linii (která souvisí s momentálním pohybem vzduchových mas různé teploty, ideálně na hraně jejich střetu) “meteorologické bomby” obsahující nějakou látku, kterou lze aktivovat – přivést k výbuchu mikrovlnnou frekvencí. Po aktivaci mikrovlnným paprskem dojde k explozím mnoha těchto bomb současně, a v jejich důsledku dojde k chemické reakci, při níž se velmi rychle vytváří bouřková oblačnost, stahující vodu z obrovských výšek. Takže i nad malou oblastí lze shromáždit velké množství srážkovatelné vody, dostačující k vytvoření místních záplav. Tak se stane, že “voda z polí” zaplaví suchozemskou vesnici tam, kde nikdo nikdy žádné záplavy nezažil, jak vídáme v televizi…

Na vrcholu oblačnosti vídáme typicky dva “šlehací vrcholy” či “šlehací komíny” (např. snímek ze včerejška níže); to je pravděpodobně důkazem dalšího dodávání energie onomu “bouřkovému koláči”, aby vyrobil požadované škody. Oblačnosti jsou tímto dodáváním energie nad sebe dále šířeny a kupeny, dokud není dosaženo požadovaného škodícího efektu.

Na nočním snímku níže je vidět, jak jsou tyto oblačné systémy dále “ožehovány” frekvencemi (žlutá barva), aby byly udrženy v činnosti. (Dělá se to jistě i ve dne, ale nezobrazí se to.)

(zdroj: orgo-net.blogspot.com, foto: archiv)

Přejít nahoru