Salvini chce kastrovat imigrantské znásilňovače

Senegalec ji brutálně znásilnil.

Začátkem června vtrhl imigrant v italském Ossio Sotto v podvečer, když zavírala, do obchodu, kde už byla 27-letá mladá žena sama. V nerovném zápase mu aspoň strhala škrabošku. Hned poté, co utekl zavolala policii, a dokázala ho identifikovat v kartotéce pachatelů. Senegalce pak usvědčil i test DNA. “Sériový znásilňovač”, uzavřel vrchní policejní vyšetřovatel. Na svém kontě má několik znásilnění již od roku 2014.

Nyní se k srdceryvnému případu, kdy mladá žena byla Senegalcem brutálně připravena o čest, vyslovil i ministr vnitr Matteo Salvini. „Zde je nutná chemická kastrace. Za sexuální násilí byl Senegalec odsouzen již v roce 2014, ale za 24 hodin byl propuštěn. Proč,. Kdo to rozhodl? Chemická a kastrace a tečka… ať se Parlament probere a přijme návrhzákona předestřený Ligou.“

Bezbřehá imigrace mladých mužů s sebou všude v Evropě nese – jak jinak – vlnu znásilňování mladých žen. O tom už média a politici přestávají mlčet. Ostatně svým mlčením jen přispěli k dalšímu dalšímu znásilňování evropských děvčat a žen, a krytí a zlehčování tohoto atavistického trestného činu.

(zdroj: eurabia.cz, foto: archiv)

Přejít nahoru