Jak globalisté podporují prezidenta Putina

Vyzvedl jsem klíčovou větu H. Kissingera: „Rusko se má účastnit řešení všech mezinárodních problémů“. V komentářích jsme uváděli, že po tomto prohlášení globálních elit ústy jejich vysokého kádra H. K., se změní radikálně přístup médií a elit k RF a Putinovi. GE potřebují Putina ke stabilizaci situace ve světě, který díky dosavadnímu řízení balancuje na hraně katastrofy.

Dost a dost o tom třeba hovoří V. V. Pjakin. Netřeba rozebírat tady detailně. Pochopitelně, že loutky a podpindosi jedou pořád své protiruské tažení, ale na nejvyšších místech už došlo k radikální změně, což služebníčci v rámci své úrovně chápání nemohou pochopit. Dva klíčoví ukazatelé o změně kurzu. Určitě vám neunikl rozhovor dvou redaktorů The Financial Times (nástroj GE) s Putinem. Putin v tomto rozhovoru ohlašuje konec liberalismu. Doporučuji shlédnout video tohoto rozhovoru. Při odpovědích Putina redaktoři místy tak pokyvují hlavou, že jsem měl pocit, že jim ty hlavy samým přikyvováním upadnou. GE nechali Putina prohlásit svůj postoj a ještě přikyvují.

Druhá „neuvěřitelná“ věc se stala teď. Ještě před několika měsíci naprosto nepřijatelné. Jen si vzpomeňte jakým útokům čelil slavný režisér O. Stone za to, že natočil sérii rozhovoru s Putinem (u nás dohledáte pod názvem Svět podle Putina). A teď? Rozhovor s Putinem, který loni v Helsinkách vedl Chris Wallace z americké televize Fox, byl nominován na cenu Emmy. Šokující? Neuvěřitelné? Nikoli. Předvídatelné a logické. Otevřete „tlusté“ knihy a studujte jak se řídí společenské systémy a supersystémy. Vše je dnes k dispozici. „Zbraň“ leží před vámi a stačí jí jen zvednout. Metodologie je k dispozici.

(zdroj: nwoo.org, foto: Reuters)

Přejít nahoru