Webová stránka, mobilní aplikace, digitální úřední deska. To dnes potřebují moderní města

Důležitá je webová stránka

Nezáleží na tom, jestli je to webová stránka firmy nebo města. V každém případě by měla být webová stránka přehledná, originální, přesto moderní. Investovat do webové stránky se vyplatí, lidé si ji zafixují a vnesou do svého podvědomí. Důležité je, aby měl web optimalizaci pro mobilní telefony (mnozí lidé dnes používají počítače velice málo, většina si vyhledává věci na mobilním telefonu). Také je třeba, aby byl web aktualizovaný, tudíž snadno dohledatelný.

Mobilní aplikace pro lepší informovanost

Trápíte se tím, že občané nejsou o aktuálním dění dostatečně a zavčasu informováni? Hlášení místního rozhlasu se už takřka neposlouchá, na úřední desku se však nevejdou všechny informace, které je třeba občanům sdělit. Doporučujeme proto investovat do mobilní aplikace, která je opět důležitá v každém moderním městě.

Mobilní aplikace využívá všechny funkce telefonu, dokáže se přizpůsobit jakémukoli zařízení, do něhož je stažena. Prostřednictvím ní je možné rychle informovat občany o všem, co se děje nebo co se dít bude.

Tvorbou mobilních aplikací a také vývojem mobilních aplikací na míru se zabývá firma APPKEE, která vytvoří mobilní aplikaci jak pro operační systém iOS, tak pro operační systém Android.

Nezapomínejme na digitální úřední desku

Úřední desky stojí před každým obecním úřadem. Jsou nedílnou součástí města. Je však třeba zmínit, že dnes existuje inovace této úřední desky, a to digitální úřední deska, která je informačním servisem 24/7/365. Navíc poskytuje neomezený prostor pro sdílení informací, občanům tak hravě sdělíte opravdu vše, co je třeba.

(PR, foto: Pixabay)

Přejít nahoru