Důsledky multikulturalismu: Švédové utíkají před imigranty do Polska

Každý rok se přihlásí k pobytu v Polsku několik stovek Švédů a letos celkový počet nových obyvatel dosáhl 2 500. Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Švédsko či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD.

Podle článku existují v 80 švédských městech oblasti, v nichž dominují islamisté a kde se právo řídí podle zákonu šaria. Největší no-go zóna je v Rinkeby ve Stockholmu. „Policie se tam neobjevuje, ambulance nevstoupí. Vládne tam chaos, “ cituje Nasz Dziennik jednoho z členů online skupiny „Švédi v Polsku“ Patricka Lundina. „Je obtížné žít ve městech, kde není možné bezpečně opustit dům po setmění, kde si děti nemohou hrát na zahradě a všechno vypadá, jako by země byla na pokraji občanské války. Jsem z toho unavený, “ uvedl Patrick Lundin.

„Oblasti vražd, zločinu, znásilnění, strachu a šaría. To jsou důsledky multikulturalismu a otevřených dveří pro migranty. Švédové prchají ze své země, aby našli mír a normálnost v Polsku. A není to tak dávno, co Občanská platforma (opoziční strana proti vládnoucí PiS) chtěla přijmout migranty v jakémkoli množství – hrůza! “, reagovala na svém blogu europoslankyně Beata Mazurková.

K celé věci je třeba dodat, že se musíme se připravit na příliv „uprchlíků“, tentokráte ale ne z arabských zemí a Afriky, ale původních Evropanů ze západní Evropy, kteří budou utíkat před islamizací svých zemí s tím spojenou zhoršenou bezpečnostní situací. Tento trend bude s postupujícím nárůstem muslimské populace na západě kontinuálně narůstat.

Na to ale musíme racionálně reagovat. Když zde budou Němci, Nizozemci, Švédové či další občané islamizovaných zemí západní Evropy skupovat nemovitosti, poroste cena nemovitostí pro české občany. To nesmíme připustit. Již nyní jsou ceny bytů nehorázně drahé.

Nemovitosti v Česku zdražují dvojnásobně rychle oproti situaci v celé Evropské unii. Řešení může být v tom, že zákonem zakážeme, aby cizí státní příslušníci v naší zemi mohli kupovat nemovitosti. Též bude nutné zpřísnit i případné udělování trvalého pobytu těmto obyvatelům. Čeští občané nemohou doplácet na to, že občané západoevropských zemí nechali své země zničit masovou imigrací a islámem.

A kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik napadených a zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.

(zdroj: euportal.cz, foto: Pixabay, autor: Radim Fiala)

Přejít nahoru