Orbán nabízí pomoc Itálii kontrolovat hranice a deportaci nelegálních migrantů

Během svého projevu na sjezdu své národní populistické strany Fidesz podal Orbán pomocnou ruku italskému globistickému premiérovi Giuseppe Contovi v zájmu ochrany občanů Evropy před hromadným přistěhovalectvím ze třetího světa.

“Vážený pane premiére, Conte, pokud je to nutné, jsme ochotni převzít ochranu některých úseků italských hranic,” uvedl Orbán a dodal: “Provedeme repatriaci značného počtu migrantů v Itálii kamkoli, odkud přišli.”

“Jsme a zůstaneme členem Evropské unie, ale nechceme bruselskou říši, ale unii evropských národů … Chceme zůstat tím, kým jsme, hrdým evropským národem, který vyrostl z křesťanské kultury, “Maďarský premiér pokračoval.

“Povolili jste vstup nelegálním migrantům, ale stále se můžete zavázat k přepravě značného počtu nelegálních migrantů z Itálie do jejich domovských zemí.”

“Maďarsko je připraveno pomoci Itálii jakýmkoli způsobem, ale existují oblasti, kde nemůžeme pomoci,” prohlásil Orbán. „Nemůžeme pomoci s přepravou a usazováním migrantů v Maďarsku. To je nemožné.”

“Jakmile se rozhodnete, můžeme vám pomoci bránit vaše hranice, a pokud jste odhodláni poslat domů migranty, kteří jsou již tady, můžeme vám s tím také pomoci.”

“Povinné vyrovnávací kvóty, které nemůžeme přijmout, ale deportační kvóty s radostí,” prohlásil Orbán.

(foto: Reuters)

Přejít nahoru