Astronaut Apolla 15 Jim Irwin natočil UFO na okraji kráteru?

Astronaut Jim Irwin z Apolla 15 natočil kotoučový objekt na okraji kráteru na Měsíci. Záběry pořízené Apollo 15 (1971) jsou zdůraznění toho, že na záběrech může být možná UFO zaparkováno na měsíčním povrchu.

https://www.youtube.com/watch?v=exyeOOJhC6s&feature=youtu.be

Je jasné, že ne všichni souhlasí s politikou Spojených států a především NASA, který stále ukrývají všechny důkazy o UFO a mimozemském životě. Ale i v rámci organizace NASA samotné existují zaměstnanci, kteří nesouhlasí s tímto typem politiky a následujícím videu z roku 2009, například USAF Sergeant Karl Wolf a Donna Hareová, dva bývalí zaměstnanci NASA, řekni své svědectví o tom, co viděli na některých fotografiích NASA. Obrovské cizí struktury na odvrácené straně Měsíce a některé objekty na měsíčním povrchu fotografoval a natáčel v rámci mise posádky Apolla během jejich letů do vesmíru.

Video NASA představuje značný význam. Jsou to záběry Apolla 15 (1971), který zdůrazňuje, co může být možná UFO zaparkováno na měsíčním povrchu.

Obrovský diskoidní objekt vypadá, že stojí na povrchu Měsíce a sleduje manévry Apolla 15.

Statický obraz původního obrazu NASA, ukazovat sestup Apollo 15 zaznamenaný Jimem Irwinem. Ve videu můžete vidět některé okruhy světla, které blikají.

(foto: printscreen Youtube)

 

Přejít nahoru