Bernie Sanders říká, že pokud bude zvolen za prezidenta, odhalí pravdu o mimozemšťanech + VIDEO

Hostitel podcastu Joe Rogan se zeptal senátora z Vermontu v posledních okamžicích hodinového rozhovoru, jestli by řekl veřejnosti o mimozemšťanech a UFO, kdyby něco našel, když bude v kanceláři.

“No, řeknu ti, moje žena by chtěla, abych ti to pověděl,” odpověděl Sanders se smíchem a dodal, že ho rol senátora přiměla k získání jakýchkoli informací o mimozemšťanech. (Řekl, že k těmto záznamům nemá přístup.)

Sanders pokračoval v rozhovoru, jestliže on se stane prezidentem tak zjistí něco o mimozemšťanech.

Na dotaz ohledně zvýšení počtu zpráv během rozhovoru se společností ABC News v červnu poskytl prezident Donald Trump jen málo jasných informací o původu zpráv.

“Myslím, že je to pravděpodobné – chci, aby si mysleli, co si myslí. Říká se, a já jsem to viděl, a já jsem četl a slyšel jsem. A měl jsem na to jedno velmi krátké setkání. Ale lidé říkají, že vidí UFO. Věřím tomu? Není to zvláštní,“ řekl.

“Sledujeme, a ty to budeš vědět jako první.”

Ke zklamání pozorovatelů UFO byl Trumpův předchůdce stejně vágní, když hledal informace o mimozemšťanech. Na otázku, zda „požadoval, aby v roce 2015 viděl všechny utajované soubory o oblasti 51 a UFO“ na „Jimmy Kimmel Live“, prezident Barack Obama chrlyl iba vtipy.

(Huffpost, foto: archiv)

Přejít nahoru