V Peru byla objevena hrobka z údajně mimozemskými těly

Nyní byla objevena vůbec první hrobka s údajně mimozemskými mumifikovanými těly, jejíž přesná poloha nebyla zveřejněna. Předpokládá se, že tato těla jsou stará zhruba 1700 let a měří asi 170 centimetrů. Jejich charakteristické rysy jsou tři prsty na rukou a extrémně dlouhá lebka.

Nález, který změní svět či podvrh?
Skupina odborníků je přesvědčena, že učinila nález 21. století, přesto Světový kongres o celé věci hovoří jako o nezodpovědné kampani dezinformace. Další zajímavostí je, že výzkumníci nedaleko hrobky našli petroglyfy (obraz na skále, vytvořený v době kamenné či později) s vyobrazením těchto tříprstých bytostí.

O celé události informoval server Gaia.com, který nastínil, že bylo nalezeno pět mumifikovaných mimozemských těl poblíž města Nazca. Vyšlo také video, které hrobku ukazuje.

Ve videu je také odhalena identita muže, který posvátné místo objevil. Narazil na ní čistou náhodou, když oblast prozkoumával. Nálezce je zmiňován jako Mario a tvrdí, že našel hrobku s mimozemskými těly v nezveřejněné části Peru. Od odhalení místa se doslova bouří archeologická a vědecká komunita. Obě skupiny odmítají přijmout myšlenku, že byla objevena mimozemská těle. Mnoho odborníků si myslí, že jde o podvrh.

Web Gaia navíc neodhalil přesnou polohu hrobky a to, co se uvnitř vlastně skutečně našlo. Video hovoří v náznacích o muži jménem Mario (bez příjmení), který učinil objev měnící svět. Člověk, který ve videu hovoří, zmiňuje fakt, že Mario pomohl s objevy mnoha známých míst v Peru od 90. let. Údajně tedy velmi dobře ví, co dělá, ví, co našel, a to, co našel, skutečně nepatří do žádné známé kultury v Jižní Americe.

Video rovněž obsahuje komentáře Jaime Maussana – jednoho z nejvýznamnějších výzkumníků v oblasti UFO v Mexiku. Potvrdil, že Mario našel uvnitř hrobky dva sarkofágy. V jednom z nich byly předměty, v druhém ležela dvě středně velká těla a více malých těl. Největší tělo bylo mimo sarkofág. Také zmínil, že pan Mario nesouhlasil s rozhovorem před kamerou, což je samo o sobě zvláštní.

Tvrdí, že je hrobka větší
Mario údajně i věří, že odkryl teprve zhruba deset procent hrobky a že na něj může čekat mnoho dalších pokladů. Nález údajně poukazuje na koexistenci těchto bytostí s lidmi. Jde totiž o to, že mumie byly objeveny v lidských hrobkách na posvátných místech. Tudíž mimozemská rasa, pokud tedy nebereme v potaz, že by mohlo o podvrh skutečně jít, koexistovala s lidmi. Nebylo mezi nimi nepřátelství, ale vzájemný respekt.

 

Přestože Mario a jeho tým doložili vědecké studie a rentgenové testy, mnoho lidí stále není přesvědčeno o pravdivosti a skutečnosti objevu. Nigel Watson, autor manuálu pro vyšetřování UFO, řekl, že jde o kopie padělků, které leží v Paříži. Nutno podotknout, že Mariovi příliš nepomáhá ani to, že celý výzkum prezentuje jen v náznacích a ani není schopen učinit prohlášení či rozhovor zcela sám. Takže, kde je skutečně pravda?

(zdroj: suenee.cz, foto: Gaia)

Přejít nahoru