Občané v Německu tvoří bezpečnostní hlídky proti imigrantům. Vláda supí

Navíc, svémocná občanská civilní obrana podkopává správní a bezpečnostní monopol státního aparátu.

A tak nebyla by to tato vláda, aby to – zejména na popud Leficové frakce – nechytla za opačný konec. Namísto, aby reflektovala a revidovala svou imigrační politiku a situaci ohledně veřejné bezpečnosti, snaží se občanům jejich dobrovolnické hlídky zrušit. Prý zastrašují „cizince“ a politické oponenty a jsou v nich zastoupeni pravicoví extrémisté, ze kterých může vzejít pravicový terorizmus. Občané tedy asi mají být dál ponecháni napospas imigrantské kriminalitě a imigrantskému terorizmu…

Objektivně je to prekérní situace jak pro vládu, tak pro občany. Přiznat toxičnost dosavadní imigrační politiky a nechat ji oficiálně krachnout, by znamenalo zřejmě konec vlády, tím spíš, že nemá řešení k nápravě své fatální chyby, avšak i zradu eurounijní imigrační politiky a všech evropských kamarádíčků z vítačské čtvrti. Pro občany, kteří tradičně ctí vládu více než třeba čeští, je zas ale neúnosné vystavovat své děti, ženy a seniory bití, přepadání, loupení, znásilňování a vraždění.

Paradoxně imigrační politika už má na svém kontě zřejmě více mrtvých Němců, než hitlerovský anšlus Čech nebo Rakouska spáchaný jejich dědy. Společenská toxicita a státoborná erozívnost imigrační politiky je tak už dávno nasnadě.

(zdroj: eurabia.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru