Hlášení od více pilotů: „Viděli jsme jasné světlo a prostě zmizelo“

Několik pilotů leteckých společností ohlásilo minulý týden několik světlých objektů, které jsou nyní předmětem vyšetřování, sérii rychle se pohybujících neidentifikovaných objektů na obloze u západního pobřeží Irska.

Jeden pilot uvedl, že předmět nebo předměty se pohybovaly „astronomickými“ rychlostmi alespoň Mach 2 nebo dvojnásobnou rychlostí zvuku, informoval The Irish Times.

Incident začal, když pilot British Airways létající z Montrealu na londýnské letiště Heathrow kontaktoval Shannon Air Traffic Control v Irsku, aby se zeptal, zda v okolí jsou nějaké vojenské letouny. Když bylo řečeno, že takové letadlo neexistuje, pilot řekl, že kolem letadla se něco „pohybovalo – tak rychle ”.

“Errr … vedle tebe?” Zeptal se řídící letového provozu.

Pilot odpověděl, že dva objekty se přiblížily nalevo a pak se „rychle“ otočily směrem na sever.

“Viděli jsme jasné světlo a prostě zmizelo velmi vysokou rychlostí,” řekl.

Let společnosti Virgin Airlines z Orlanda do Manchesteru ve Velké Británii oznámil „dvě jasná světla“, která „se zdálo, že se převalí doprava a poté vyšplhají rychlostí.“ Pilot popsal „jako meteor nebo jiný předmět, který se nějakým způsobem znovu vrací. Zdá se, že se jedná o více objektů sledujících stejný druh trajektorie, velmi jasný od místa, kde jsme byli. “

Potom se přihlásil třetí pilot.

“Jsem rád, že jsem to nebyl jen já,” řekl norský pilot Air Air z letiště Stewart v New Yorku do Shannonu.

“Ne, uh, jo, to je velmi zajímavé,” odpověděl pilot Virgin Airlines.

(Huffpost, foto: Youtube)

Přejít nahoru