Smutné: Otrokyně islámské skupiny Yazidi konfrontuje kapitána ISIS Captora, který ji znásilnil a poté mu byl v Německu přiznán status uprchlíka

Ashwaq Haji Hamid bylo 14let, když ji v roce 2014 prodali jako otrokyňi poté, co tisíce mužů zabili teroristé z islámského státu v srdci Yazidi na hoře Sinjar.

Bojovník ISIS, který ji koupil, ji několikrát denně bil a sexuálně zneužil.

Hamid se později setkala s jejím věznitelem v ulicích Stuttgartu v Německu, během nichž jí znovu vyhrožoval a řekl, že ví, kde žije.

Přestože informovala německé úřady, bylo jí řečeno, že nemohou dělat nic, protože byl zaregistrován jako „uprchlík“ jako ona.

Hamid byla nucena opustit Německo a přestěhoval se do Kurdistánu, aby žila se svým otcem, a slibovala, že se nikdy nevrátí do Německa.

Nakonec dostala příležitost postavit se svému bývalému násilníkovi v irácké televizi a řekla mu: „Zničil jsi můj život. Vzal jsi ode mě všechno. Všechno, o čem jsem snila. “

“Teď víte, co je to mučení, jaké to je být mučen, jaká osamělost to je. Kdybyste měli nějaký smysl, nějaké pocity, neznepokojovali byste mě, když mi bylo 14 let,“ dodala.

https://twitter.com/Ezidi2/status/1200577447244292099?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1200577447244292099&ref_url=https%3A%2F%2Feurope.infowars.com%2Fyazidi-slave-confronts-isis-captor-who-raped-her-and-was-then-given-refugee-status-in-germany%2F

(Infowars, foto: Pixabay)

Přejít nahoru