Michael Schumacher mrtvý? Veřejnost i Fanoušci jsou v šoku

Naděje viděli v dokumentu, který měl mít premiéru letos v prosinci, nakonec byl ale o rok odložen. A fanoušci se děsí nejhoršího: Schumacherův zdravotní stav se zhoršil, nebo zemřel.

Schumacher je už pět a půl roku držen stranou veřejnosti a od nehody na lyžích s ním mluvilo jen velmi málo lidí. Téměř nikdo proto neví, jak na tom slavný pilot Formule 1 dnes skutečně je.

Jeden ze Schumacherových příbuzných totiž médiím před časem řekl, že jezdec sám není schopen pohybu, přesto prý ale nějakým způsobem s okolím komunikuje.

Údajně vypadá téměř stále stejně, jen má plnější líce. A každý den prý bojuje, aby se jeho stav zlepšil. Tomu měla napomoci i údajná léčba infuzí kmenových buněk na klinice ve Francii, kterou ale některé zdroje popřeli.

Jaký je tedy aktuální stav závodníka ve skutečnosti nikdo kromě jeho nejbližších neví. Oči světa se proto upíraly na dokument z dílny německých filmařů, který měl mít premiéru 5. prosince. Na poslední chvíli byl ale zrušen.

Mnoho lidí tomu nevěří. Přijde jim divné, že by se kvůli nadbytku materiálu posunula postprodukce o tak velkou dobu, a navíc těsně před samotnou premiérou.

Na internetu se proto objevily diskuse a teorie hned dvojího typu. Část lidí se domnívá, že se Schumacherův stal změnil, bohužel k horšímu, a proto tvůrci vydání dokumentu pozastavily. Objevily se ale i jiné názory, podle kterých Schumacher už nežije.

“Zemřel? Takže nyní potřebují nový konec? Nevíme, zda je mrtvý nebo živý, kvůli mlčení jeho rodiny, “napsal například jeden z uživatelů na populárním zahraničním serveru.

S největší pravděpodobností ale Schumacher není mrtvý, naopak. Pokud by tomu tak bylo, pravděpodobně by rodina dávno udělala veřejné prohlášení.

(Racefans, foto: Pixabay)

Přejít nahoru