Ruský bojovník se “syntholovými” bicepsy prohrál v kleci s bojovníkem MMA + VIDEO

Kirill Tereshin, 23, si vstříkal do svalů vysoce nebezpečný synthol aby mu narástli do obrovských rozmerů, tzv. popeyeovské paže. Jeho směšné 60,9 cm obrovské bicepsy mu však nemohly pomoci porazit blogera a herce Olega Mongola v tělocvičně v ruském Abakanu píše New York post.

Tereshin byl poražen, když ho jeho soupeř začal škrtit při pletivu.

Dr. Jurij Serebryanskiny varoval Tereshina před nebezpečím injekce syntetolu.

Může způsobit plicní embolii, poškození nervů, infekce, sklerotizující lipogranulom, cévní mozkovou příhodu a cysty nebo vředy naplněné olejem a může vést k amputaci.

“Mohl by ztratit pohyb v pažích, svaly by se mohly proměnit v zátěž, kterou nebude moci použít ke zvedání věcí. Mohl by skončit zdravotně postižený, “řekl Serebryanskiny.

Kulturista Tereshin v srpnu odhalil, že jsi přestal vstřikovat syntetický olej po problémech, které se mu objevily v náručí. O tom jsme už psali.

“Chodil jsem do tělocvičny dva roky, než jsem byl povolán k vojenské službě,” řekl Tereshin. “V armádě jsem měl strach, že budu mít těžký časy a protože jsem byl moc hubený, tak jsem se rozhodl vyzkoušet syntetický olej. Když jsem dokončil vojenskou službu, začal jsem se transformovat a dělat všechno doma. Moje máma se velmi obávala, co dělám, ale teď jsme v pořádku, když ví, že synthetol lze odstranit.”

Přejít nahoru