Maďarský europoslanec vyzývá EU, aby zastavila migraci do Evropy

Deutsch, vedoucí skupiny europoslanců vedené Fidesz v Bruselu, v pátek na tiskové konferenci řekl, že maďarští voliči mají za úkol zabránit další migraci do Evropy a chránit evropský křesťanský způsob života, jakož i maďarské národní zájmy.

Citoval zprávy o tom, že němečtí občané jsou během novoročních oslav ohroženi nelegálními migranty, kteří vlastní žabky, a trval na tom, že na rozdíl od případu masových sexuálních útoků v Kolíně nad Rýnem v letech 2015–2016 se německá média tentokrát nepokusila tyto zprávy potlačit píše Infowars.

Řekl, že Evropská unie by měla zavést nové pravidlo zakazující povinné přesídlování migrantů a vyžadující opatření na posílení vnějších hranic bloku.

Žádosti o azyl, dodal, by měly být posuzovány za vnější hranicí a aby se nelegální přistěhovalci vrátili do své země původu.

Deutsch uvedl, že je pravděpodobné, že vláda a Fidesz budou v debatě o takovém nařízení tvrdě napadeni.

Mezitím na téma příštího rozpočtu EU na období 2021–2027 vyzval ke spravedlivému rozpočtu, který by zohledňoval zájmy maďarských občanů.

Deutsch uvedl, že klíčovým úkolem pro Fidesz v Bruselu je ochrana maďarských národních zájmů, a pověřil opoziční europoslance tím, že povzbudil rostoucí útoky proti Maďarsku.

“Bez výjimky … hlasují proti zájmům maďarského lidu,” uvedl a dodal, že opoziční poslanci Evropského parlamentu pomohli v Evropském parlamentu úsilí o zahájení postupu podle článku 7 a dalších represivních opatření vůči Maďarsku.

Přejít nahoru