Francie tiše znovu zavádí zločin rouhání. Mile (16) hrozí smrtí za statusy proti islámu. Tá se s tím teda nepárala

„Během jejího živého vysílání se jí v komentářích položil otázku muslimský chlapec, ale ona ho odmítla, protože je gay. Odpověděl tím, že ji obvinil z rasismu a nazval ji„ špinavou lesbičkou “. V rozzlobeném následném videu streamoval ihned po urážce a Mila odpověděla, že „nenávidí islámské náboženství“.

Mila pokračovala a říkala mimo jiné:

Znáte svobodu projevu? Neváhala jsem říct, co jsem si myslela. Nesnáším náboženství. Korán je náboženství nenávisti; v tom je jen nenávist. To je to, co si myslím. Říkám, co si myslím … Islám je š * t … nejsem vůbec rasistka. Člověk nemůže být jednoduše rasistický proti náboženství … Říkám, co chci, říkám, co si myslím. Vaše náboženství je ho**o. Strčila bych prst tvému ​​bohu do jeho h * le …”

To, co řekla, by mohlo být považováno za trochu syrové, ale má právo to říct?

Nyní, je pod policejní ochranou, a Mila je v takovém nebezpečí, že jí žádná francouzská škola zatím nemůže přijet. “Už nemůžu vstoupit na střední školu a nemůžu ani změnit školu, protože mě celá Francie chce dostat,” řekla. Protože nerozuměla tomu, co je každému jasné – že islám je „náboženstvím míru“ – hrozí jí smrt, znásilnění a podříznuté hrdlo.

Příběh Mily mohl skončit smrtelnými hrozbami – jako hrozby smrti proti Salmanovi Rushdimu mohly skončit před 31 lety – kdyby všechny státní úřady okamžitě spěchaly na podporu Mily, a pokud by Francie jako společnost odsoudila jedním hlasem barbarská agrese proti školačce. Stal se opak. Vyhýbání se „stigmatizaci muslimů“ se stalo oficiální výmluvou politiků k ospravedlnění opuštění obětí násilných islamistických hrozeb, jako je Mila.

Bývalý karikaturista v Charlie Hebdo, Delfeil de Ton, po masakru svých kolegů v roce 2015 ostudně obvinil zesnulého editora Charlie Hebdo, st.

O pět let později Milin případ ukazuje, jak moc islámisté skutečně uspěli.

Existuje několik statečných spisovatelů, kteří bránili Milu. V článku pro Journal du Dimanche napsal bývalý právník Charlie Hebdo Richard Malka o „případu Mila nebo triumfu strachu“.

„Ministři a hlavní feministky nebo LGBT asociace, umělci a„ progresivisté “nereagují. Otočte hlavu, píšťalku, podívejte se na své boty, než si vyberete módní vkus, které přijmete se zápalem, dokud Vás nevystaví jakémukoli riziku “.

Mala také napsala, že „žádné organizace pro lidská práva neprotestovaly nebo nevyjádřily solidaritu s dívkou, jejíž život se náhle vrhl do úkrytu.” Feministické organizace, které tak rychle odsoudily „toxickou maskulinitu“ a „patriarchální struktury nadvlády“, také mlčely.

Franz-Olivier Giesbertová, vlivná komentátorka a bývalá redaktorka Le Figaro, obvinila ministra spravedlnosti Belloubeta za upokojení islamistů a porovnala své činy s akcemi Vichyho režimu, který spolupracoval s Hitlerem. „Je Francie stále Francie?“ zeptala se Giesbertová v editoriálu pro zpravodajský časopis Le Point.

„V islámských republikách, jako je Pákistán nebo Írán [Belloubetovy komentáře] by to bylo normální. Ale ve Francii, zemi osvícenství, kde existuje právo na rouhání, to není normální“.

Po masakru v Charlie Hebdo papež Francis řekl: „Proklej moji matku, očekávej ránu“ a obviňoval karikaturisty z vlastní vraždy. Islamisté vyhrávají ideologickou bitvu a chováme se jako zbabělci. Bude 16letá Mila muset být zavražděna, aby sjednotila lidi natolik, aby zbabělci mohli 24 hodin říkat „Je suis Mila“? Napsal portál ZeroHedge.

Přejít nahoru