Švédsko je oblíbeným cílem mužských muslimských útočníků protože im všechno prochází

Sexuální napadení, loupeže, bombové útoky, výbuchy, násilný zločin, vraždy spojené s gangy atd. se v posledních letech zvýšily.  Švédský politicky korektní přístup ke shromažďování údajů o zločinech  zanechal povrchní zmatek při zjišťování příčinných faktorů vysvětlujících nárůst trestné činnosti.

Švédská „feministická“ vláda zatkla ženu, která při sebeobraně bodla přistěhovaleckého útočníka, který ji znásilnil, za pokus o vraždu.

Migrantský gang byl osvobozen z toho důvodu, že žena připoutaná na invalidní vozík se mohla tvrději bránit  nebo se pokusit uniknout předpokládanému souhlasu.

Dánská 17letá žena byla zatčena za použití pepřového spreje, aby zabránila svému znásilnění přistěhovaleckým útočníkem.

19letý Somálec, migrant, byl ve Švédsku odsouzen na pouhých 75 hodin veřejné služby za brutální znásilnění třináctileté dívky, a to jak vaginálně, tak análně, které jí způsobilo tolik bolesti, že si nemohla dva dny sednout a opakují  se u ní noční můry. Okresní soud v Mora odsoudil muže k podmíněnému trestu, 75 hodin veřejné služby a nařídil zaplatit dívce náhradu škody ve výši 15.000 švédských korun (1 579 USD). Zprávu přinesl portál Barenakedislam.

Přejít nahoru