Neuvěřitelné video: Zachytil ISS Live-Feed omylem „tajné“ testování hypersonického vozidla?

“Díval jsem se na kameru NASA s kosmickou stanicí, když jsem si všiml přiblížení kamery na podivný předmět přicházející zpod vesmírné stanice. Nejdřív jsem si myslel, že je to kapsle nebo satelit, ale její rychlost se zvýšila po 22 minutách a náhle to vystřelilo do hlubokého vesmíru. Věřil jsem, že kdyby to byla tobolka, šel by na nízkou oběžnou dráhu Země a potom na zem. Ale když tento objekt vystřelil vzhůru do hlubokého vesmíru, doslova to vyhodilo mou mysl po plavidlo, ale nemyslím si, že osoba na fotoaparátu vypadala zděšená a nepřipravená na svůj náhlý vzhled, “řekl Waring v blogu.

Waring provozuje datovou základnu ET kanálu YouTube a soudí podle svých minulých videí a komentářů – je to teoretik konspiračního klobouku.

Bulvárním novinám Daily Express řekl, že v jednom okamžiku živá kamera NASA najednou „si tam něco všimne a začne se přibližovat“.

Waring řekl, že NASA byla tím, kdo přiblížil objekt ve videu, „ne já.“

Řekl, že posádka ISS je „zmatená tím, jak jsem já. Neví, co to je nebo proč to je“.

„Nelýbí se mi žádný předmět, který jsem viděl dříve. Pokud je to armáda, jedná se o přísně tajnou technologii letectva v USA,“ řekl. Informuje portál ZeroHedge.

Přejít nahoru