Ředitel CDC přiznal před americkým kongresem, že v USA umírali lidé na Coronavirus dlouho předtím, než virus propukl v Číně! + VIDEO

Určitě si pamatujete na konec ledna a počátek února, když jsem na SVCS a rovněž v článcích zde na Aeronetu vyslovil teorii, že Coronavirus má charakteristiky bojového viru, který nepochází z přírody, ale ze špičkové laboratoře. Vedou k tomu totiž mnohé důkazy a indicie, např. skutečnost, že tento vysoce agresivní a také adaptabilní virus je koncipován tak, že se nejsnáze množí v plicích asijských mužů, což odhalila americká laboratoř.

Virus je rovněž velice odolný a má nepřirozeně vysokou nakažlivost, která dosahuje více jak 90% a po korekci osob, které nemají průběh a příznaky, je deklarovaná nakažlivost okolo 83% podle čínských údajů, což je nepřirozeně vysoké číslo, které v přírodě není běžně dosažitelné. Takto rozsáhlá pandemie má jeden zvláštní rozměr. Rychlost a ochota evropských vlád uzavírat hranice a vyhlašovat karantény je podezřelá. V minulosti při dřívějších nákazách SARS a MERS žádné takové divoké manévry neprobíhaly v Evropě a ani v USA.

Veškeré nižší procesy řízení mají charaktery loutkového řízení, jednotlivé vlády nesmí dělat kroky, které nejsou povoleny a dovoleny sionistickými procesy globálního řízení. Zde ale dochází k bizarní události, kdy je vazalským státům najednou dovoleno se chránit a bránit. Není to přirozený proces sám o sobě. To totiž samo o sobě znamená, že něco se děje a Coronavirus je v něčem jiný. Obávám se, že tito mocní dobře vědí, co je to Coronavirus, kde vznikl a odkud unikl. Pravda totiž pomalu začíná vyplouvat na povrch.

Šéf CDC přiznal, že v USA zemřeli pacienti s Coronavirem v době, kdy nikdo o této údajně čínské nákaze z Wuhanu vůbec neslyšel
Celé to začalo už 11. března 2020 ve Washingtonu, kde proběhlo slyšení [1] amerického Kongresu ve věci nákazy Covid-19 v USA a před kongresem svědčil samotný Robert Redfield, ředitel Centra pro kontrolu a prevenci nákaz (CDC). Kongresman Harley Rouda se ředitele CDC ptal, jestli v minulosti mohlo dojít k chybným diagnózám amerických pacientů, kteří byli diagnostikováni s chřipkou, ale ve skutečnosti měli Covid-19. Rovněž se ptal, jestli se v USA provádí posmrtné testy zemřelých s diagnostikovanou chřipkou, jestli opravdu zemřeli na chřipku, anebo na nějakou jinou nemoc z rodiny SARS, MERS a koronavirů.

To jsou všechno viry příbuzenského původu k běžné chřipce, ovšem podobnost je pouze klinická, nikoliv molekulární. Na molekulární úrovni jde o naprosto odlišné a jinak operující viry. A ředitel CDC na tyto dotazy odpověděl, že ve skutečnosti byly provedeny posmrtné testy již zemřelých osob z odebraných vzorků v ampulích, a tyto testy zpětně prokázaly v některých případech, že někteří pacienti, kteří byli v minulosti v USA označeni za oběti chřipky, ve skutečnosti zemřeli na Covid-19. A šokující reakce z Číny na sebe nenechala dlouho čekat.

Autor: Daniel Novák, Více info na aeronet.cz

Přejít nahoru