CIA vytvořila Al-Kaidu, řídila s Mossadem Islámský stát i největší drogový kartel- dostane ředitel BIS Koudelka medaile i od nich?

https://www.lidovky.cz/domov/bez-kamer-a-v-prisnem-utajeni-sef-tajne-sluzby-dostal-medaili-cia.A190403_204109_ln_domov_vlh

Nevím za jaké služby v žoldu CIA pan Koudelka medaili dostal, ale zato Vám mohu hezky povyprávět, s patřičnými odkazy na zdroje, od koho toto ocenění získal.

„Podle oficiální verze historie pomoc CIA mudžahedinům začala v 80. letech, tedy poté, co sovětská armáda 24. prosince 1979 provedla invazi do Afghánistánu. A skutečnost, doposud držená v tajnosti, je zcela jiná. Skutečně, bylo to 3. července 1979, kdy prezident Carter podepsal první direktivu o tajné pomoci protivníkům pro-sovětského režimu v Kábulu. A stejný den jsem prezidentovi napsal krátkou zprávu, ve které jsem mu vysvětlil, že podle mého názoru tato pomoc vyvolá sovětskou vojenskou intervenci.“ (Bývalý poradce pro národní bezpečnost Zbigniew Brzezinski, rozhovor s Le Nouvel Observateur, 15-21. ledna 1998).

 

 

„Spojené státy utratily miliony dolarů za to, aby dodaly afghánským školákům učebnice plné násilných obrázků a militantních islámských učení… Slabikáře, které byly plné řečí o džihádu a obrázků zbraní, kulek, vojáků a min, od té doby sloužily jako základní pomůcka afghánského vzdělávacího systému. Američany vyrobené knihy používal dokonce i Tálibán…“ (Washington Post, 23. března 2002). „Reklamy, placené CIA, byly umísťovány do novin a zpráv na celém světě a nabízely stimuly a motivaci pro přidání se k (islámskému) džihádu.“ (Pervez Hoodbhoy, Peace Research, 1. května 2005). „Bin Ládin najal 4,000 dobrovolníků z vlastní země a vybudoval si úzké vztahy s většinou radikálních vůdců mudžahedínů. Úzce spolupracoval také se CIA… Od 11. září (2001) představitelé CIA tvrdili, že nemají žádné přímé vazby na bin Ladina.“ (Phil Gasper, International Socialist Review, listopad-prosinec 2001).

Usáma bin Ládin, americký strašák, byl najat CIA v r. 1979 na samém prvopočátku USA sponzorovaného džihádu. Bylo mu 22 let a byl vycvičen v CIA financovaném výcvikovém táboře bojůvek. Architekti tajné operace na podporu „islámského fundamentalismu“, se kterým bylo započato během Reaganova funkčního období, hráli klíčovou roli v započetí „globální války proti terorismu“ po 11. září.

Prezident Ronald Reagan se osobně setkal s vůdci islámského džihádu v Bílém domě v r. 1983. Za Reaganovy vlády se americká zahraniční politika uchýlila k bezpodmínečné podpoře islámských „bojovníků za svobodu“. V dnešním světě jsou „bojovníci za svobodu“ označováni za „islámské teroristy“. V jazyku paštúnů znamená slovo „Tálibán“ „student“, či absolvent madrasy (místa učení se nebo koránská škola), které byly zakládány wahabskými misemi ze Saudské Arábie, s podporou CIA. Vzdělávání v letech před sovětsko-afghánskou válkou bylo v Afghánistánu z velké části sekulární. Počet CIA sponzorovaných náboženských škol (madras) se zvýšil z 2 500

Teroristé jako čestní hosté v Bílém domě…

Historie obchodu s drogami ve střední Asii úzce souvisí s tajnými operacemi CIA. Před sovětsko-afghánskou válkou byla produkce opia v Afghánistánu a Pákistánu směrována na malé regionální trhy. Neexistovala žádná místní produkce heroinu. (Alfred McCoy, Drogový spad: Čtyřicetiletá spoluúčast CIA na obchodu s narkotiky, The Progresive, 1. srpna 1997).Studie Alfreda McCoye potvrzuje, že během dvou let operací CIA v Afghánistánu „se příhraniční území kolem afghánsko-pákistánské hranice stala hlavním světovým výrobcem heroinu“. Byly vytvořeny různé islámské polovojenské skupiny a organizace. Zisky z afghánského drogového obchodu, který byl chráněn CIA, byly používány na financování různých povstaleckých skupin a drogy proudily ve velkém do západoevropských metropolí pro budoucí Piráty a ,,smažky“ všeho druhu. K velkému a neočekávanému zvratu v CIA sponzorovaném obchodu s drogami došlo v r. 2000. Vláda Tálibánu, která se dostala k moci v r. 1996 za podpory Washingtonu, v letech 2000-2001 zavedla dalekosáhlý program na likvidaci opia, za podpory OSN, který měl podkopat mnohamiliardový kšeft. (Více podrobností viz Michel Chossudovsky, Americká válka proti terorismu, Global Research, 2005). V r. 2001, před USA vedenou invazí, poklesla výroba opia za likvidačního programu Tálibánu o více než 90%. Po americké invazi vzrostla produkce opia 33 násobně, ze 185 tun v r. 2001 za Tálibánu na 6100 tun v r. 2006. Rozloha pěstování máku se od americké invaze v r. 2001 zvýšila 21krát. (Michel Chossudovsky, Global Research, 6. ledna 2006).

V r. 2007 Afghánistán dodával zhruba 93% globálních dodávek heroinu. Zisky (v maloobchodních cenách) z afghánského obchodu s drogami se odhadují (2006) na více než 190 miliard dolarů ročně, což představuje výrazný podíl na globálním obchodu s narkotiky. (ibid). Zisky z tohoto lukrativního mnohamiliardového kontrabandu jsou ukládány v západních bankách. Téměř všechny příjmy připadají korporacím a zločineckým syndikátům mimo Afghánistán. Praní drogových peněz představuje mnohamiliardovou aktivitu, která je nadále chráněna CIA a ISI. I po americké invazi do Afghánistánu v r. 2001. Při pohledu zpět bylo hlavním cílem invaze do Afghánistánu v r. 2001 obnovení obchodu s drogami. Ne, opravdu se tam ,,Za Prahu“ nebojuje, Miloši Zemane. Naši vojáci tam umírají zcela zbytečně.

V roce 2013 se americký senátor John McCain sešel se členy ,,Free Syrian army“, ze které se za několik týdnů, po této schůzi, stal Islámský stát v čele s vůdcem Abú Bakr al-Bagdádím, civilním jménem Elliot Schimon a plukovníkem Mossadu v jedné osobě ( v kroužku na fotografii nahoře ). Informaci přineslo mnoho médií, dokonce i britských ( https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/conspiracy-isis-leader-abu-bakr-17249226 ).

V roce 2013 na schůzi v Sýrii s Johnem McCainem učinili dohodu o vzniku Islámského státu, kterého bude americká CIA ve spolupráci s US letectvem zásobovat penězi, zásobováním, zbraněmi, komunikačním vybavením, budou dostávat přístup k satelitním prostředkům US army a západní poradce pro vedení války proti syrské armádě Bašára Assada. To byl skutečný důvod úvodních bleskových vítězství ,, ozbrojenců z pouště“ v roce 2014 a mamutí podíl na vyvolání uprchlické krize. Po vstupu Ruské federace do konfliktu byli západní poradci staženi a ,, bezmocný“ Islámský stát bez velení rychle likvidovalo ruské letectvo.

Plukovník Izraelského Mossadu Elliot Schimon jako vůdce Islámského státu.

Závěr: islámské skupiny vytvořené CIA mají získávat podporu v muslimských zemích. Za tím stojícím cílem je vytvořit rozdělení v národních společnostech na celém Středním východě a ve střední Asii, přičemž to také vyvolá sektářský boj v islámu, což má nakonec posloužit zbrzdění vývoje širokého sekulárního odporu, který by se mohl postavit americkým ambicím. ,,Globální válka proti terorismu“ je komplexním a spletitým výtvorem rozvědky. Tajná podpora poskytovaná „islámským extremistickým skupinám“ je součástí imperiální agendy. Účelem je oslabit a nakonec zničit sekulární a civilní vládní instituce, přičemž to také přispívá hanobení islámu. Je to nástroj kolonizace, která se snaží podkopat suverénní národní státy a přeměnit země na teritoria. Za toto dává CIA medaile, takže pan Koudelka z BIS se zřejmě dopouští vlastizrady.

 

Daniel Novák

 

Přejít nahoru