Vitamin D: Možná ochrana před Covid19 – přímo od SZÚ

Vážení pacienti. ☺

Dovolte mi prosím nejdřív krátkou předmluvu.

Již celý život jsem byl nemocen na chřipku s pravidelností 3-4x do roka. Pokaždé došlo k použití ATB. Tělo se s nemoci bez ATB neumělo poradit. Pokaždé, když jsem to chtěl zkusil bez ATB, následoval tak brutální nástup, že vzápětí jsem musel znovu nasadit ATB, abych mohl doslova a do písmena přežít. Trvalo to do roku 2013, kdy chřipka eskalovala do hrozného průběhu a po vyléčení jsem se rozhodl, že už tak dále nejde fungovat a záhada musí být vyřešena. Šel jsem za imunoložkou Mudr. Gertrúdou Čápovou jako za svoji poslední naději. Udělali jsme nejpodrobnější testy imunity co existují, zkoumali jsme každou buňku, všechno možné a nemožné….a ono se nic nenašlo, vůbec nic. Dle testu jsem byl naprosto zdráv…jen jsem měl vitamín D pod referenční hodnotou. A ten se stál rozhodujícím prvkem, protože od roku 2013 neznám, co je to nachlazení a chřipka. Dalo mi to také spoustu dalších benefitů o kterých se tady nebudu rozepisovat.

Vracím se k tématu současné epidemie.

Jednoho večera mi manželka sdělila, že si všimla informace o dětech, které Covid – 19 nemají, nebo jsou jen nosiči a ptala se jak je to možné. Já jsem si zase všiml brutální úmrtnosti starších lidi v Itálii. Hned mě napadla souvislost a otázka: CO DĚTI MAJÍ A STARŠÍ LIDÉ NEMAJÍ? Hned mi to došlo: NO PŘECI VITAMÍN D!!! Dnes 16.03.2020 jsem oslovil legendárního Mudr. Jana Vojáčka. Ten byl doslova moji logikou příjemně šokován a podpořil moji hypotézu odborným článkem Státního zdravotního ústavu

http://www.szu.cz/uploads/CZVP/COVID19.pdf ♥

 

Takže, kdybych vše shrnul: vitamín D, rybí olej, dodržení sanitárních opatření a žádné onemocnění koronavirem Vám nejspíš nehrozí.

Postupte prosím moje sdělení dále, třeba to pomůže někomu zachránit život.

Přejít nahoru