Slavná playmate před svou smrtí sdílela šokující video!

Podle rodiny se dlouhou dobu potýkala se závislostí na alkoholu a návykových látkách. Na sociální síti Instagram ve svém posledním videu, které natočila z nemocnice, fanouškům oznámila, že se opila a zvracela krev.

Její krásu obdivovalo tisíce mužů po celém světě a dokonce byla zvána i na párty Hugha Hefnera v jeho pověstné vile. Ovšem od té doby uplynul nějaký čas a poté, co Ashley ukončila kariéru playmate, zažívala těžké časy.

V roce 2012 byla přítelkyní herce Lana Garrisova, hvězdy slavného seriálu Jailbreak. Vztah však neměl šťastný konec. Lane měl blondýnku napadnout v jejich domě v Beverly Hills a strávil dva měsíce ve vězení. O čtyři roky později skončila v poutech i Ashley, když řídila pod vlivem a golfovým vozíkem narazila do čtyř zaparkovaných aut.

Ashley se po skončení kariéry modelky přestěhovala z Kalifornie do Austinu v Texasu, aby byla blíže rodině. Avšak i tam bojovala se svými démony. Byla závislá na alkoholu a omamných látkách. “Zřejmě to není žádné tajemství, že Ashley bojovala s alkoholem a návykovými látkami, ale chtěla a snažila se tak moc, aby se vyléčila,” uvedli její sourozenci Billy a sestra Christy pro britský deník Daily Mail.

V posledních měsících svého života Ashley o svém boji informovala i fanoušky na sociální síti. “Já Ashley Mattinglyová se jen tak nevzdám, pamatujte si to,” sdílela v únoru v příspěvku. “Smrt není zábavná,” sdílela v dalším. Avšak podle příspěvku se zdálo, že se jí daří i lépe. Často sdílela fotografie ze svého života, které nenapovedali tomu, že se její život ubírá k lepšímu.

Ashe Mattingly_foto_archiv

Ovšem opak byl pravdou. Minulý týden se na Instagramu objevilo video, na kterém Ashley leží v nemocnici. “Nejsem v karanténě, jen jsem se řídila špatnou radou a hrozně hodně pila, kvůli čemuž jsem zvracela hodně krve. Prosím, zpomalte s pitím, “oznámila svým fanouškům. Přesto, že se v nemocnici zotavila, nakonec si vzala sama život.

Z její náhlé smrti jsou v šoku její fanoušci i bývalé kolegyně. “Jsem zničena. Moje kamarádka Ashley Mattingylová spáchala sebevraždu. Pokud máte problémy, prosím, zavolejte pomoc. Měla jen třiatřicet let. Odpočívej v pokoji, “napsala na sociální síť Carrie Stevens a přiložila fotografii, na níž je s Ashley a Hugh Hefner, který zemřel v roce 2017.

Přejít nahoru