Migranti v EÚ aj naďalej vyčíňajú a znásilňujú. Istý zločinec na súde sa originálne vyhováral: nevedel, že v EÚ je zakázané znásilňovať ženy

Ak však niektorých migrantov prichytia pri páchaní zločinov, súdy sa voči nim správajú mimoriadne liberálne a ústretovo. Za činy, kvôli páchaniu ktorých by domáci obyvatelia zahrmeli do basy na niekoľko rokov, migrantov v podstate iba potľapkávajú po ramene a prosíkajú, aby to nabudúce nepreháňali… V krajinách EÚ sa dejú čudné veci.

Nemecké média momentálne sledujú dva súdne procesy, keď migrantov obvinili z páchania ohavných činov. Napriek tomu, že ide o ťažké zločiny, ktoré migranti spáchali na domácich obyvateľoch, média o tom informujú akosi bez záujmu a opatrne. Podľa všetkého, novinári a analytici prejavujú tú slávnu politickú korektnosť, ku ktorej stále vyzývajú európski liberáli, demokrati a slniečkari. Teda je to jednosmerná korektnosť: iba voči migrantom.

Prvý súdny proces sa zaoberá vraždou 57-ročného milionára Michaela Riechera z mestečka Horb-am-Neckar (spolková krajina Bádensko-Württembersko, juhozápadné Nemecko). Vlani na jeseň polícia zadržala podozrivého z jeho vraždy 27-ročného rodáka zo Sýrie Mohammeda Omrana Albakra. Pikantériou je, že to nebola úplne neznáma osoba: práve tohto migranta nemecké média predtým často prezentovali, ako príklad „úspešnej integrácie v krajine a v Európe“.

Médiá uvádzajú, že vyšetrovatelia zistili, že tento Sýrčan, ktorého Riecher ubytoval vo vlastnom dome, chcel ukradnúť 250-tisíc eur z trezoru majiteľa domu. Chcel si kúpiť luxusné Ferrari a dom. Podľa vyšetrovateľov, nahovoril na krádež ďalšieho migranta, rodáka z Palestíny. Počas neúspešnej krádeže zlodejov prichytil majiteľ domu, ktorého migranti počas hádky zabili.

Vyšetrovanie najprv vyvolalo obrovský záujem verejnosti a médií, ale onedlho, ako to často býva v Nemecku s procesmi voči migrantom, prestalo sa o tomto prípade hovoriť. Nemeckí novinári podotýkajú, že táto epizóda by možno nikoho nezaujala ani teraz, keby v tom nebola „židovská stopa“. Navyše sa touto témou začali podrobne zaoberať izraelské média. Jeden zo svedkov tvrdil, že Albakr presvedčil Palestínčana, aby mu pomohol okradnúť majiteľa doma tým, že mu prezradil, že ten je Žid. „Práve Židia zničili moju krajinu,“ vysvetlil Palestínčan a ospravedlnil tým svoju účasť na trestnom čine. Niektorí novinári spochybňujú túto verziu, pretože Riecher bol Nemec, preto „židovská stopa“ je falošná a išlo ozaj iba o krádež.

Druhý súdny proces sa zaoberá skupinovým znásilnením 18-ročného dievčaťa z Freiburgu (tiež spolková krajina Bádensko-Württembersko, juhozápadné Nemecko). Vlani na jeseň tento ohavný čin skupiny migrantov dokonca vyvolal masové protestné akcie domáceho obyvateľstva. V noci na 14. októbra mladej Nemke na diskotéke pridali do nápoja drogy a potom ju v priebehu 2,5 hodín znásilňovala skupina migrantov. Polícia najprv zadržala osem podozrivých osôb – sedem Sýrčanov a jedného občana Nemecka. V súčasnosti polícia vyšetruje aj ďalších podozrivých – rodákov z Alžírska a Iraku.

Obvinení nevykazovali ani štipku, ani náznak toho, že ľutujú svoj čin, snažili sa ospravedlniť tým, že ho spáchali pod vplyvom alkoholu. Jeden z nich zúril, keď si ho novinári chceli fotografovať. Reval: „Tí, ktorí ma fotografujú, dostanú sa do pekla!“. Uvádza nemecký Bild.

Prednedávnom nemecké média informovali o sérii znásilnení mladých nemeckých žien v Düsseldorfe, ktoré spáchali zločinci z Turecka, Maroka, Libanonu a Palestíny.

Nemecká verejnosť často nechápe, ako je možné, že polícia zadržiavala páchateľov podobných zločinov, niektorí z nich boli súdení a poslaní do väzenia, ale všetci zostali v Nemecku, nikoho nevyhostili a mnohých dokonca pustili na slobodu. Podobná situácia je vo viacerých európskych krajinách s liberálnou migračnou politikou.

Prednedávnom holandské média písali o tom, že „si celá krajina s úľavou vydýchla“, keď polícia chytila páchateľa brutálneho znásilnenia 23-ročnej ženy v meste Horn (severné Holandsko). Ale onedlho sa úľava premenila na šok. Denník De Telegraaf informoval, že 29-ročný migrant Murad Tati ešte v júli 2014 bol odsúdený za znásilnenie 16-ročného dievčaťa, navyše obchodoval s drogami a počas zatýkania kládol odpor polícii.

Za tieto svoje „hrdinské činy“ dostal iba 27 mesiacov väzenia a nebol vyhostený z krajiny. Akonáhle sa dostal z basy, znova sa vrátil ku „starému remeslu“ a brutálne znásilnil mladú ženu. Časť holandskej verejnosti, tá menej „tolerantná“, nechápe, prečo migranta za tieto otrasné zločiny poslali iba nakrátko do väzenia a prečo ho doposiaľ nevyhostili z krajiny

Mnohí európski politici, takzvaní odborníci a média sa už asi nikdy nepoučia. Koľko tisíc žien ešte musia znásilniť migranti, koľko obyvateľov EÚ musia zabiť, aby sa v prázdnych hlavách slniečkarov a liberálov konečne zapol aj mozog? Migranti sa doslova vysmievajú európskym liberálom a politikom. Vedia, že za svoje zločiny nebudú potrestaní. „Nazdar, holandský súdny systém! Posielam ti najvrúcnejšie pozdravy a tu máš aj veľký vztýčený prostredník od Murada T.,“ sarkasticky komentoval celú situáciu satirický domáci portál GeenStijl.

Podobnú tému rozoberajú aj média vo Švédsku, ďalšom európskom majstrovi tolerancie. Tam sa koná súdny proces so 17-ročným (ako tvrdí samotný obvinený, čo nemusí byť pravda) migrantom, ktorý znásilnil dievčatko, ktoré je o niekoľko rokov mladšie od neho. Novinári najviac spomínajú „výhovorku a ospravedlnenie“, ktoré obvinený uviedol na súde. Na otázku sudcu, prečo spáchal tento ohavný čin, bez mihnutia oka pokojne odpovedal: „Nevedel som, že je to zakázané a vo Švédsku sa to považuje za zločin. Nik mi to nepovedal…“

Advokáti obvineného tiež používajú „šalamúnske“ výhovorky. Žiadajú, aby mladého násilníka neposielali do väzenia, pretože navštevuje školu, ale väzenie by mu skomplikovalo vzdelávací proces… Domáce média pripomínajú v tejto súvislosti, že vláda investovala milióny švédskych korún na rozvoj vzdelávacieho portálu Youmo, ktorý sa venuje… „školeniu“ migrantov, ako sa majú pristupovať k sexu so Švédkami. Prednedávnom sa však zistilo, že tento portál nenavštevujú migranti, ktorí už bývajú vo Švédsku, ale prevažne obyvatelia Iránu, Egyptu a Saudskej Arábie. Číže peniaze daňových poplatníkov sa utrácajú na somariny a vedenie krajiny nerobí absolútne nič, aby zastavilo nárast násilia v krajine.

Európske liberálne slniečkarské média a analytikov takmer nezaujíma obrovský počet vrážd a znásilnení, ktoré páchajú migranti v členských krajinách Európskej únie. Za svoju povinnosť považujú bojovať na úplne inom fronte. Napríklad, zúfalo zúria v súvislosti s výrokmi Vladimíra Putina o blížiacej sa skaze západného multikulturalizmu a o kardinálnej chybe Merkelovej v súvislosti s migračnou otázkou. Rovnako útočia na Dalajlámu, ktorý varoval, že Európa sa môže stať moslimskou alebo africkou, ak sa nezastavia súčasné migračné tendencie.

Žijeme v pomýlených časoch. Mnohé akcenty sa akosi vytratili. Slniečkari, liberáli a demokrati (ktorí sa však od tých klasických liberálov a demokratov spred desaťročí a storočí odlišujú, ako obloha a zem) všetko vidia v nesprávnom svetle. Skutočnú demokraciu si mýlia s anarchiou, slobodu s bordelom, toleranciu s totálnou hlúposťou a pod. Európa píli konár, na ktorom sedí. Alebo sa predsa len spamätá a zastaví tento nezmysel? Nechajme sa prekvapiť…

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru