Je to zpět a svítí: Tajemné doutníkové UFO viděné na Nebraské obloze + VIDEO, které sa stalo rychle virovým

Ve Spojených státech byl znovu spatřen tajemný objekt UFO ve tvaru doutníku, tentokrát nad městem Omaha, Nebraska. Při této příležitosti však strašidelný předmět místo toho, aby se vznášel ve vzduchu, závodil po obloze. I jeho barva byla jiná. V minulých videích byla černá, ale teď byla modrá a zářící.

Incident byl zaznamenán amatérským astronomem, který video poslal na oblíbený kanál YouTube MrMBB333, který je věnován tajemným událostem. Video se rychle stalo virovým, když ho vidělo více než 80 000 lidí.

Mnoho netizenů souhlasí s tím, že záhadný objekt na obloze je známkou mimozemského života. Jeden uživatel napsal: „To není meteorit. Byl jsem svědkem přicházejících meteorů a ať už to je cokoli, není to od přírody“.

Další řekl: „Existují takzvané pruty. Místo obvyklých kulatých ufo, na které jsme zvyklí, jsou ty ve tvaru doutníků“.

Jeden netizen žertoval, že se mimozemšťané rozhodli zkontrolovat, zda na Zemi stále žije někdo, protože většina ulic po celém světě je kvůli vypuknutí koronaviry prázdná.

Ještě jiní říkali, že na obloze viděli podobné objekty. Jeden uživatel napsal: „Zachytil jsem ho svisle, vypadalo duhově. Jsem v Západním Phoenixu.”

UFO ve tvaru hada nebo doutníku byly v posledních měsících ve Spojených státech spatřeny poměrně často, ale byly také pozorovány ve Skotsku a nedávno v Brazílii, kde měla neobvyklou barvu.

zdroj: sputniknews.com

Přejít nahoru